10/17/14 20:35
(http://ivo.bg/)

Сидеров и Борисов- Давид без прашки и голия(т) цар

 

Какво търси на консултации с ГЕРБ путлеристката „Атака”, след като смята, че останалите участници в преговорите с (де)формацията на Борисов се предлагат на великия победител?

 

Нима „ Атака” не търси своята полза в рамките на „търсенето и предлагането”?

 

В интервю за БНТ Сидеров се опита да размаха твърде неубедително златния си пръст, употребен неприлично като пилон на предишната власт, която се въртеше около него.

 

“Това беше седмицата на предлагането”, каза Сидеров по адрес на останалите, които също се предлагат и не бягат от пре(до)говарянето.

 

За да обясни защо няма да участва в деленето на постната българска баница, преялият с тлъстата руска каша Сидеров застана в позата на Давид срещу голия(т)  цар Борисов.

 

“Няма откритост, няма камери – няма Атака”, метна с прашката си Давид Сидеров своето камъче в цървула на голия цар Борисов. Метна го в навечерието ( не се ли навечеряха?!) на консултациите за съставяне на кабинет между „Атака” и ГЕРБ.

“Без камери аз в задкулисие не мога да вляза, особено с партия като ГЕРБ, която е доказала много пъти, че едно говори, друго върши”, опъна прашки лидерът на “Атака” и добави, че не вярва на стенограми.

 

Сидеров иска прозрачност?

 

Сидеров иска прозрачност”

 

Сидеров иска прозрачност?

 

Това е пошла интерпретация на  библейския сюжет на битката между  Давид и Голиат. И двамата са голи- Сидеров отдавна е без прашки, а Борисов никога не е бил по- гол в опитите си да убеди  всички, че е Голиат.

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване