12/31/14 14:53
(http://nname.org/)

Гарет Бейл остава в Реал

baile

Перес не иска и да чуе за раздяла с Гарет Бейл.

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес заяви, че никога няма да се раздели с многомилионната си покупка Гарет Бейл. Уелският национал дойде на “Сантяго Бернабеу” през лятото на 2013 година от английския Тотнъм срещу умопомрачителната сума в размер на 100 млн. евро.

В последните седмици футболистът все по-често е свързван със завръщане във Висшата лига, като според редица информации мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал е готов да “развърже кесията”, за да привлече бившия ас на Тотнъм.

Президентът на Реал обаче е категоричен че играчът не се продава. По думите му към момента няма оферта за услугите на бързоногото крило, а дори и да има такава- тя в никакъв случай няма да бъде взимана под внимание.

“Няма оферта за Гарет Бейл от Манчестър Юнайтед или от който и да било друг клуб. Ние никога не бихме се разделили с него. Както не мога да си представя Реал Мадрид без Кристиано Роналдо, така не мога да си представя отбора и без Бейл”.

“Той е направил толкова много за нашия отбор и има важно място в бъдещето на клуба. Всички трябва да знаят, че Гарет няма никога да напусне Реал и, че ние никога няма да влизаме в преговори за неговата продажба, независимо от предлаганата сума”, каза Перес пред испанския вестник “Marca”.

Бейл се представи много силно в дебютния си сезон с екипа на “белия балет”, независимо, че доста специалисти му предричаха провал. Той имаше основна роля за отличните футболни резултати на тима и спечелването на трофеите в Шампионската лига и турнира за Купата на краля в Испания, като се отчете с попадения и в двата финала съответно срещу градския съперник Атлетико Мадрид и Барселона.

Самият футболист също даде да се разбере в изказване пред “Marca”, че няма никакви намерения да си тръгва от “Сантяго Бернабеу”, за да се завърне обратно на Острова, откъдето тръгна за големия футбол. Уелският национал изрази надеждите си, че ще остане в испанската столица дори след изтичането на договора му през 2019-та година.

“Манчестър Юнайтед? Аз се чувствам много щастлив в Реал Мадрид. Харесва ми града, времето тук и клуба. Амбициран съм да спечеля още трофеи с Реал. Имам договор с клуба до 2019-та година и бих искал да остана още много години след изтичането му”, коментира Бейл, който има 11 гола на сметката си през тази кампания във всички турнири, седем от които в испанското първенство.

В момента Реал Мадрид се намира на подготвителен лагер в Дубай, ОАЕ. Световният и европейски клубен шампион изпрати 2014-та година с поражение, тяхно първо за последните 22 мача, отстъпвайки от Милан с 2:4 в контролна среща на стадион “Севънс”. Кристиано Роналдо и Карим Бензема бяха точни за “белите”, а за Милан се разписаха Жереми Менес, Джампаоло Пацини и на два пъти Стефан ел Шаарави.

Реал оглавява класирането в Примера Дивисион към момента с 39 точки, а само на една зад тях дебне миналогодишният шампион Атлетико Мадрид. “Лос бланкос” продължават успешно и със защитата си на трофея в Шампионската лига, където ще се изправят срещу германския Шалке 04 на 1/8-финалите. Първата среща от този дуел ще се проведе на 18-ти февруари в Гелзенкирхен.

Публикувана на 12/31/14 14:53 http://feedproxy.google.com/~r/nname/~3/JYaU_1EZd_I/

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване