01/20/15 20:44
(http://ivo.bg/)

ivo.bg натрупа 4000 публикации- едно добро начало

IMG_9387Авторът на фона на собственоръчно развятото от него българско знаме- алтернатива на благодарността за съветската окупация, изписано със златни букви в центъра на София.

Улисан в трудовото си всекидневие на блогър, работещ на „обществени начала” ( както в НРБ се наричаше безплатното усилие) не забелязах, че днес, на 20 януари 2015 г. , архивът ми е прелял отвъд 4000-та публикация в блога.

 

Под номер 4000 се оказа „ Малка нощна му(р)зи(л)ка”. Така че скромният отчет, който четете в момента, е номериран като 4005-та публикация в ivo.bg.

 

Престанах да съобщавам за добавените милиони посещения, регистрирани от електронната търсачка ( вече са повече от 22 милиона ), но „бройката” публикации е все пак нещо различно. Могат да се видят от всеки в архива.

 

А каквото и да се каже за коментарите към публикациите, които също отдавна надскочиха 100 000, авторските ми коментарни статии от тези 4000 „постинга” ( мразя тази „постна” дума от новоговора), са в горната граница на 90-те процента от общия брой.

 

До нови срещи,

 

Ваш Иво в БГ-точка!

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване