02/10/15 20:07
(http://ivo.bg/)

“Миков марш” на неонашисти се състоя София

Днес в София се състоя „Миков марш” в подкрепа на Русия. Основният лозунг на българските неонашисти беше преписан от времето на министъра на отбраната генерал Луков ( в чиято чест националисти правят в София „Луков марш”), военен министър по волята цар Борис ІІІ, който изповядвал принципа „ винаги с Германия, никога срещу Русия”.

На принципа на за вечната дружба с Русия, завещан от монарха и възроден днес чрез „Миков марш”, вече бяхме заедно с Русия в Афганистан и Чехословакия. Малко преди това обаче Германия претърпя едно поражение в онази война и дискредитира монархическия завет. Ето защо мотото на днешния „ Миков марш” беше леко променено на „Винаги с Европа, никога срещу Русия”.

Неонашистите на практика заклеймиха украинската агресивна политика срещу миролюбивата Русия, на чиято територия се водят тежки боеве с тежко оръжие, произведено в Украйна и доставено в Русия на украински сепаратисти, претендиращи за създаване на проукраинска назависима държава „Новоукрайна”.

Участниците в днешния „Миков марш” обаче не могат да претендират за авторско право на протестите в София в полза на Русия в споровете й с Украйна. Патентът е на синдикатите ни и лично на д-р Тренчев от 8 януари 2009 г.

След като Русия, с която България има договор за снабдяване (а не с транзитната Украйна), спря посред лютата януарска зима газоподаването за България през Украйна, между Киев и Москва възникна шумен международен скандал кой е по-виновен за това. Целият свят затаи дъх и зае неутрална позиция до изясняване на случая за вината. Само българските синдикати решително взеха страната на Русия.

По същото време в Украйна протестираха срещу руския газомор, припомняйки по този начин по аналогия наложения от руските болшевишки власти гладомор върху Украйна, причинил смъртта на милиони украинци.

Българските синдикални другари, които също се оказаха крадци на идеи ( както неонашистите от „Миков марш” спрямо синдикалния протест пред украинското посолство от 8 януари 2009 г. и спрямо „Луков марш”) прегърнаха тази новост и скандираха пред украинското посолство „спрете газомора”, което е все едно да протестираш пред израелското посолство с лозунги „Не отричайте холокоста”!

Дарик радио:

Синдикати протестират пред посолството на Украйна в София

8 януари 2009 г

България в примката на газовата криза

„Синдикатите излизат на протест пред сградата на Украинското посолство в София, заради спрените доставки на газ към България. В сряда ръководствата на КНСБ и КТ „Подкрепа” поискаха от Правителството да предприеме спешни мерки за адекватно прилагане на ограничителния режим на газоподаване у нас и призоваха за налагане на икономически и политически санкции на Украйна

НА СНИМКАТА: ПРОТЕСТЪТ НА “ПОДКРЕПА” ПРЕД УКРАИНСКОТО ПОСОЛСТВО ПРЕЗ ЯНУАРИ 2009 Г.

Президентът на „Подкрепа” д-р Константин Тренчев заяви, че чудото с газовата криза е дошло отвън и протестът срещу ощетяването на България трябва да бъде изразен пред представители на Украйна”.

Така че днешният „Миков марш” е двоен плагиат: веднъж копира думите на монарха, по чието време врагът на българския народ генерал Луков най-нагло превъоръжава българската армия напук на справедливите условия от Ньойския договор за обезоръжаване на България, а в същото време имитира друг ужасяващ фашист, за какъвто същите другари обявяваха д-р Тренчев в началото на прехода към капитализма.

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване