04/25/15 21:50
(http://dzver.com/blog/)

Неочакван антракт в Синегранд

Ходихме да гледаме Age of Ultron в Cinegrand Ring Mall. По някое време звукът изчезна. Тръгнахме да търсим някой да го пусне, и вместо да ни пуснат филма, ни пуснаха съобщение за евакуация. “Незабавно и без паника напуснете сградата, използвайте стълбите, не отивайте към колите си, незабавно и без паника.”

Евакуирахме се, обаче нещо беше твърде наред – извън киното хората си ядяха във фуудкорта, без да им пука особено и там никаква евакуация нямаше. Излязохме на терасата, да си поуспокоим нервите, поседяхме 5-10 минути и по едно време хората почнаха да се прибират обратно в киното. Алармата се включила заради изгорял бушон. Влязохме в залата, където филмът все още си вървеше – бяха минали 10-тина минути. Какво пък, решихме че не сме изтървали много, така или иначе филмът е бавен. След още 10 минути ни върнаха 20 минути назад, та да не изтървем нещо.

Не мога да кажа, че съм очарован. Това са практически най-скъпите билети за кино в София, човек очаква да седне, да си вдигне краката с бжътката и да гледа филм, не да му обясняват къде да ходи без паника и да му превъртат филма напред-назад. Нямаше никаква форма на извинение.

Публикувана на 04/25/15 21:50 http://dzver.com/blog/?p=2498

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване