04/29/15 22:24
(http://asktisho.wordpress.com/)

Настъпи ерата на тъп-фона

1

Изт: Google Developers Mobile-Friendly Test 

Шегата настрана, обаче този момент е епохален. Също толкова епохален, колкото новината, с която ООН заяви, че световните граждани са станали повече от световите селяни. В буквалния смисъл на думата.

Накратко, Гугъл променя алгоритъма си, за да може на световните граждани с тъп-фон, натикан в задния джоб, да им е по-лесно. Не са виновни от Гугъл, че над 50% от човечеството избра да стане световен гражданин с тъп-фон, те просто се адаптират. Щяхте да го правите и вие, ако предлагахте глобални услуги.

Може да имате своите резерви, аз също ги имам, но вътрешната съпротива към такива промени е като на пияницата, който се сърди, че слънцето изгрява. Сърдиш се, не сърдиш, рано или късно ще те огрее.

По-добре да се адаптираш.

Идеята е да проверите дали и вашето местенце в интернет е съвместимо с новата гугъл-тъпфон-конюнктура.

Дали сте „приятел“ на промЕната, един вид:

2

Изт: Google Developers Mobile-Friendly Test 

Направете го от тук, ако не сте забелязали линковете по-горе. :)

Благодарско на Силвина Фурнаджиева за статията „Кой се страхува от 21 април и какво друго ново в SEO?“ , както и за всеобщия й принос към ограмотяването на българското наseoление. :)

Голямо мерси и на WordPress, в това число на WordPress България, за нестихващия ви ентусиазъм да бъдете винаги в крак с промените! Знам, че имате остри критикари, особено сред най-взискателните маняци-перфекционисти от ай-ти сферата, но за мен, като потребител, вие сте върхът, защото знаете how to keep it simple. :)

3

Изт: flak.dotq.org

Тихомир Димитров


Публикувана на 04/29/15 22:24 https://asktisho.wordpress.com/2015/04/30/erata/

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване