06/30/15 06:03
(http://vasvalch.com/)

След Sofia Pride

Sofia Pride

Мислех тук надълго и нашироко да ви обясня защо трябва да се ходи на прайда, за какво всъщност се борят хората ходещи на прайда и някакви такива неща. Но няма да го правя подробно, а ще кажа само няколко думи:

  1. Прайдът не е all about хора да “си показват сексуалността на публични места” и “да парадират” с това, че са гей. Съжалявам, че ще ви разочаровам, но на жълтите павета нямаше нищо по-скандално от две gothic момичета, които се държаха за ръце. Прайдът е all about човешки права, които все още са по-прави за едни и по-криви за други.
  2. Хомосексуалността няма общо с педофилията, содомията и всякакви други неща, които ви притесняват (и с право). В разграничаването на тези поведения няма общо дали се чувствате скандализирани вие или не – има общо съгласие, насилие и някакви други такива работи.
  3. Хората с деца не трябва да се чудят как ще обяснят на отрочетата си защо двама мъже се целуват – децата, вярвайте ми, са доста по-наясно с проява на любов, когато я видят. Хората с деца трябва да се чудят обаче как ще предпазят отрочетата си да не бъдат дискриминирани, освирквани или бити, ако един ден (онедайсиБоже!!!) се окажат гей.

Иначе Роси добре го е обяснила, Нервната също толкова добре.

Хайде и няколко снимки за цвят:

Sofia Pride Sofia Pride Sofia Pride Sofia Pride

Постът След Sofia Pride е публикуван в Васи ли?!. Ако искате да получавате повече съдържание от блога, абонирайте се за нюзлетъра.

Публикувана на 06/30/15 06:03 http://feedproxy.google.com/~r/vasvalch/feed/~3/6fk8Lh9pLPI/

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване