07/09/15 07:58
(http://de-zorata.de/blog/)

Пак за Русия и пак за Сърбия…

srebrenica3

Милен Радев

В навечерието сме на 20-тата годишнина от онова страшно, горещо лято, в което сръбски войници и просто граждански доброволци изтребиха в Сребреница над 8 000 босненски мъже и момчета.

Вчера в Съвета за сигурност Русия отново се оказа в световна изолация – по поръчка на своя вековен клиент Сърбия тя сложи вето и предотврати гласуването на внесена от Великобритания резолюция по клането в Сребреница, която трябваше да осъди тогавашна сръбска политика на геноцид.

Дори на Венецуела не й стигна наглост да гласува против резолюцията в дух на елементарна хуманност…

Ветото отново потвърждава диващината на управляващата днес Русия бандитска клика, на която не й мига окото дори пред неописуемите жестокости при изтребването на мюсюлманското население на Босна от страна на сръбските варвари.

А може ли да бъде иначе, след като православна Русия с десетилетия третираше по подобен начин някога светската и цивилизована Чечения, превърна я в земен ад и така съзнателно създаде почва за днешния тамошен ислямски фанатизъм. Същото, което направи и Сърбия по отношение на Босна, която след православния терор на “брачата” стана европейско огнище за ислямския фундаментализъм.


 

Публикувана на 07/09/15 07:58 http://de-zorata.de/blog/2015/07/09/pak-russia-i-pak-serbia/

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване