08/13/15 08:40
(http://ivo.bg/)

Игра на тролове

Възможно ли е клетките Путин в България да спят? Този въпрос си зададох след като те доста се умълчаха. Никакви ги няма например да обяснят, че спадът на цените на петрола, сривът на рублата и на руската икономика са готини явления или поне измислица на „грантаджиите”, „соросиоидите” и прочее презрени същества у нас.

 

 

Я, чакай, рекох си, да им хвърля малко стръв на заспалите клетки на руската пропаганда,че да видим на какво кълве, за да удостовери своята бдителност. Идеята ми хрумна конкретно от факта, че няма желаещи да ми опонират по въпроса за идиотизма с унищожаването на тонове храни заради западния им произход- идиотизъм, сравним с изгарянето на духовна храна в Третия райх.

 

Ето защо реших да напиша едно заглавие, близко до стила на т.н. сензационна джурналстика у нас, която ( интересно!) е русофилска като правило. „Българско дете е отвлечено в Крим за кефа на Путин”, написах аз по повод факта, че талантливата малка певица Крисия наистина е употребена за целите на руската пропаганда в Крим.

 

И се започна…

 

Надушили възможност да ми натрият носа по спорна формулировка, защото формално Крисия не е отвлечена, руските тролове буквално полудяха от „справедлив гняв”. Нямам намерение да им цитирам каруцарските изразни средства по мой адрес, нито заплахите им ( плащат им за публикувани, а не просто написани гадости), но гаднометът им заработи на пълни обороти. Възцари се истинско щастие сред тях, че са ме „хванали” да преувеличавам!

 

Проверката ми приключи с успех. Троловете на Путин „пак са тук” ( както беше кръстена рубриката на „Дума” след възродителния процес, който претърпя „Работническо дело”).

 

По-интересното е, че спящите тролове се събудиха при първото червейче, което им подхвърлих, но българските медии не дават подобни признаци. Вероятно смятат за нормално едно талантливо българско дете, което няма собствена воля, независим мироглед и ориентири за доброто и злото извън света на приказките, е употребено за целите на руската пропаганда в пълно противоречие на официалната българска позиция срещу признаването на Крим за руска територия.

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване