08/16/15 17:13
(http://ivo.bg/)

ТАСС е упълномощена да съобщи за успехите в унищожаването на блага

Кой казва, че от комунизма по-лошо няма (за Русия)? Има. Путинизмът полага големи усилия да докаже това.

По времето на комунизма ТАСС съобщаваше за трудовите успехи, за рекордите по производство на чугун на глава от населението. В НРБ дори отчитаха най-сериозно и колко презерватива се падат на човекоединица за отчетния период.

Лъжеха с надеждата на излъганите да им стане хубаво като си представят произведените блага. Сега направо им казват налудната истина: ние унищожаваме благата и на вас от това трябва да ви стане приятно.

Днес в Русия залагат на обратното: хвалят се колко тона храни са изгорили, смачкали, унищожили за отчетния период. Това е наистина ново постижение на пропагадния инфантилизъм-путинизъм, за каквото не са се досетили дори и другарите предшественици на днешния руски режим, следовниците на “чистия” марксизъм-ленинизъм.

Ето сводката на ТАСС, упълномощена да информира за подвига на властта не в производството, а в унищожаването на блага.

  • Русия е унищожила над 800 т храни от ЕС

    Русия е унищожила над 800 т храни от ЕС

    /КРОСС/ Руската служба по ветеринарен и фитосанитарен надзор е задържала и унищожила 871 т стоки, забранени за внос на територията на страната, предаде ТАСС. В съобщение, публикувано днес на сайта на службата, се уточнява, че става въпрос за периода от 6 август досега. Тогава влезе в сила указ, подписан от президента Владимир Путин, предвиждащ забранените за внос селскостопански стоки да бъдат унищожавани още на границата.
    В резултат до момента са били унищожени 550 т хранителни продукти от растителен произход и 321 т – от животински.

 

 

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване