08/18/15 08:36
(http://ivo.bg/)

Русия си отваря небето за САЩ- армагедон(ските) казаци у нас страдат

Мой приятел ми разказа забавна случка с атакисти във Варна, на които пожелал да предадат „много поздрави на предателя Волен” докато се качвали в кола на атакистката телевизия.

Възмутени от обидата, те наскачали да му търсят сметка и той се обосновал с въпрос: „каква кола карате”? Не че не се виждало, но все пак се наложило да потвърдят, че карат западна кола. Но последвал въпрос за камерата им, за компютъра – все западни се „оказали” и те. На което приятелят ми заявил, че е разочарован от това, тъй като очаквал да са руски. „Ето защо Волен е предател и повече няма да ви стъпя на митингите”, отсякъл моят приятел, а атакистите си подвили руските опашки в западната си кола и се омели.

 

Взимам повод от тази смешка и предлагам ние, „разочарованите” от Русия, да организираме протест пред руското посолство във връзка с това, че тя предаде нашите очаквания да държи небето си затворено за гадните американци. Вместо това Русия го отваря и така застрашава не само нашата сигурност под крилото ( или полата) на Матушката, но и ни лишава от аргументи да протестираме срещу несметното количество от 4 американски танка, които са се запътили ( отново!!!) към свещените ни православно-славянски простори ( както ще научите по-долу ).

 

Ето какво пише в „Росийская газета” ( днешният еквивалент на „Правда” , официоз на Кремъл, който не би допуснал и думичка в своя орган без одобрението на вожда) по повод предателския акт на Русия спрямо нас, истинските българи ( познаващи се по това, че обичат Русия повече от България, че и от себе си дори!). Подчертавам предателския характер на съобщението, защото в него няма нито едно прилагателно към „американски”. А можеше да пояснят, че става дума за „войнолюбиви”, „милитристични”, „хегемонистични”, „американогейски”, „грантаджийски”, „соросоидни”, „толерастки” и пр. направо негърски танкове. Липсата на тези легитимни термини за обозначаване на всичко западно, според речника на истинските български патриоти, е знак за капитулация пред глобалистките домогвания на американския империализъм. Ние не можем да се съгласим с тази мекушавост от позицията на твърди българи, т.е. по-руснаци от руснаците.

Ето акта на предателството, описан предателски безпристрастно в „Росийская газета”:

 

„Тази седмица в рамките на международната програма „Открито небе“ американски и италиански военни ще преминат на самолет ОС-135б през въздушното пространство на Русия, пише руският ежедневник Российская Газета.

За начало на полета е избрано новосибирското летище Толмачево. На борда на самолета ще има сертифицирана по международен стандарт апаратура за визуален контрол. Разрешавайки подобни полети над своя територия и допускайки чужди инспектори, Русия демонстрира, че не се опитва да предприема заплашващи съседните страни действия.

Договорът за „Открито небе“ е специално разработен за подобен контрол и укрепване на международното доверие и е подписан от над 30 държави. Международни инспектори имат право да фотографират от въздуха придвижването на войски и кораби, както и на военни обекти”. ( Faktor.bg)

 

Това е предателство на Русия. Тя до преди месец и нещо поддържаше нашите бурни протести от по 10-20 души срещу онези 2 американски танка, нагазили свещената ни земя в началото на лятото ( когато нашият съмишленик Бойко Борисов справедливо отбеляза, че на никого не му е приятно чужди танкове да му газят земята).

В резултат на внезапната руска внезапна толерантност ( а от толерантността няма нищо по-отвратително в западния манталитет), западните толерасти смятат да си разпашат веригите в България, както съобщава по руски маниер Българската телеграфна агенция, цитирана нарочно без коментар от кръга “Капитал”, близък до кръглата нула Плевнелиев ( а кръг плюс нула си е две нули, както знаем).

 

 

„Американските военнослужещи, пребиваващи в България, ще получат танкове и тежка артилерия като част от усилията на НАТО да разсее опасенията в Източна Европа от враждебни действия от страна на Русия, предаде БТА.

Морските пехотинци ще получат четири танка ( 4 танка, т.е.два пъти повече от миналия път- бел. на възмутения автор) “Ейбрамс”, три артилерийски оръдия и шест бронирани разузнавателни автомобила, се казва в съобщението.

Оръжията и военната техника са пристигнали през уикенда от военна база в Северна Каролина в Германия и следващият етап от дългото им пътуване ще е тренировъчната база в Ново село, България, през тази седмица. В момента в базата се намират около 160 морски пехотинци от САЩ на шестмесечна ротация.

Американските военни започнаха да възстановяват присъствието си по източния фронт с Русия след анексирането на Крим, включително в много бивши съветски републики и сателитни държави като Естония, Латвия и Полша.”( Дневник)

 

Русия се огъва заради някакви си 4-5 процента спад в брутния си вътрешен продукт, загубата на едва около 250 милиарда евро от фискалния си резерв, дребното ( за всеки рубладжия, получаващ всъщност западна валута за услугите си) обезценяване на рублата под натиска на злодейски сринатите цени на петрола и поскъпването на храните, каквито все още се появяват в руските магазини въпреки победата във Великата отечествена война срещу еврогейския внос на отровни за руския народ по своята западна същност манджи.

 

Руският народ не бива да яде, за да озверее достатъчно и да се бие отново за нашата свобода на принципа „гладен на сития не вярва”. И когато гладните руски пълчища ни освободят отново от еврогейската ни (не)зависимост, с радост ще им помогнем да опоскат пак де що видят в нашия земен рай.

 

В скоби казано, бихме се жертвали в защита на руския народ. Можем самоотвержено да излапаме и рециклираме за вторична руска употреба под формата на естествени торове европейските боклуци. Доказали сме, че в лапането ни бива. Например в един ресторант в самия център на еврогейски Брюксел, където храбро се отбранявахме срещу грабителските високи сметки с тапи от шампанско. Доказали сме го и в хотел „Сейнт Джордж” в Париж, както и по плажовете на Варадеро в предателска Куба, в чието небе се развя също американското знаме поради предателството на Путин, допуснал това да се случи без да предизвика нова карибска криза.

 

Само ни дайте опорна чиния и ще видите как ще унищожим проклетите еврогейски стриди, аспержи и пармезани, нищо че сме обикновени български пейзани.

 

Така че, братя и сестри, братовчеди, зетьове и снахи, сваковци и стринки- хайде на протест пред толерасткото посолство на Русия, която си открива прелестите за ненавистните вашингтонски ястреби и ни тика в ноктите им, вместо да ни защити от тях с ядрените си ракети, които са винаги добре дошли тук !

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване