08/29/15 08:40
(http://ivo.bg/)

Ре(д)акционна статуя

IMG_7619Един ми вика: „като ги кльопаш толкова, бегай при бежанците”!

 

И е прав. Убедих се от „Икономист”. Това е списание, а не некой български министър, па макар и със златен ланец.

 

Гледам у „Икономист” некъв олигрофренд на бежанците написАл да ги пускаме бежанците. И това у нас? В страната дето ги хващаме, а те ги пускат, както вика бат’ Бойко?

 

Нема да ви пускам статията. Който иска, да бега у бетеато да я чете. Тези предатели на българщинАта, дето Инджев им беше директор ( и още не могат да се оправят от този шок) са я превели, а соросоидите от „Дневник” грантаджийски са я публикували. И оня Иван Бакалов в неговото вестниче – също. Ама к’кво да очакваш от предател, който се съди с Блъсков, кара се с Недялко, пуска русофобски статии и на всичко отгоре написАл (и той като мръсника Инджев) лоша книга за Бойко на неговия гръб ( така казА за него Бойко по нова:„ пише си книгите на мой гръб”!).

 

Обаче статията е полезна за изтрезняване и ще ви я разкажа.

 

НаписАл, значи, олигофренда му с олигофренд, че Европа застарявала и имала нужда от свежа работна сила. Емигрантите били предимно млади хора и било доказано, че имат хъс за работа, носели нови умения, много повече били склони да отварят нов бизнес от местните, и работата ги карала да общуват с тях и така да се интегрират повече.

 

Брей, да му се не види! Че що не си ги вземе у дома да си ги интегрира? Ние тук сме най-застаряващите , ама стареем с достойнство като оркестър на „Титаник”. Не даваме друг да ни дави. Сами ще се цамбурнем и пак нема да позволим нек’ви чернилки да ни се бъркат как точно да потънем. А те нека си пеят там „Я елате, пиленца, при батко”!

 

Имаме си ние черни и млади повече от достатъчно- да си ги вземат и тех, като им требват толкова. Ако си ги вземат ние тук може в боклуците си да се заринем. Нема да ги събираме, щото не сме чернилки, а горд народ, наследник на траките, дето се радвали и смеели на погребение. Но боклуците им не щем.

 

И за ценностите на Европа написАл, олигофренда му. Ама се издава кой го подкокоросва. Да сме си спомнели за бежанците и американския пример в интегрирането. И три града дава за пример, все англосексистки: Лондон,Ню Йорк и Ванкувър.

 

Не знам за Ванкувър, но Ванката ( дядо Иван) ще ги оправи, ако господ не ги убие преди това. Нали им каза братушката по телевизора, че могат да бъдат изпепелени от руските ракети.

 

Е как да не ги мразим толерастите? Братушките горят еврогейските храни и цветя, прашинка от еврогейски прах за пране в очите на православните ни братя не дават да проникне, а толерастите от запада искат цели орди бежанци да проникнат в нас.

 

Ама била нищожна бройката на бежанците в Европа- по един се падал на 1900 европейци. Докато в Танзания от десетки години търпели стотици хиляди бежанци без да се оплакват, а в Ливан всеки четвърти бил от Сирия.

 

Абе, олигофренд. Че това бежанци ли са? Те са си същите чернилки. Преплитат си езиците и религиите. На мен като ми дойде у София бежанец от Пловдив, като Никито Бареков, аз оплаквам ли се? – плюли сме си в устата с него! Той така се интегрирА, че даже по-софиянец станА от мен и заплашваше от екрана да пали тракторите на селяндурите, да им реже гумите лично, щото му пречат с протестите си да се бъхти честно за има-нема неколко милиона годишно. ПратихмЕ го да се интергрира и в Европа, та да им дойде акъла, и да не пишат повече олигофрендски статии.

 

А те едно конгречулейшънс не казват, че им пратИхме най-доброто от нас: ни език може да преплете с тях, ни дядо си Николай Пловдивски ще предаде набожно!

 

Гледам , олигофренда не се е подписАл с името си под статията в „Икономист”. Ще рече- статията е ре(д)акционна. И аз тогава нема да се подпиша под ре(д)акционната си статуя. Ше си стоя на пиедестал безименно от името на народа. Па да видим на кого ще верва тоя народ, дето е бежанец от еврогейското иго от милата си рОдина и избега нарочно при врага ( нема да бега на Изток да пречи на братушките, я) , за да го накаже за колониалното еврогейско поробване и да го интегрира едно убаво по родните му места. Та да видат там- лесно ли е да си българин у България.

 

Тук е пълно с българи и пак не се оплаквам, а те там с едни български бежанци, шепа хора в еврогейското море (един на 1900, нали така- с вашите камъни, по вашите кратуни, еврогейове такива), не могат да се оправят.

 

Ама съвети ще ми дава , олигорфренда! Че аз съветите ги обичам ама ако са съветски. Щото не със съвети са ме хранИли, а със съветски чугун от Кремиковци толкова петилетки. Бетон съм, стомана (де)легирана от братушките!

 

Да живее Сталин!

 

( Малко се превъзбудИх, ама не можах да се стърпа при спомена за чука и сърпА)!

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване