09/07/15 00:15
(http://www.kulinarno-joana.com/)

Кулинарни курсове сезон есен-зима 2015-2016

Шоколадов чийзкейк

След хубавото и сравнително спокойно за мен лято идват по-динамичните месеци, а с тях и новият кулинарен сезон в Кулинарно училище Меню. Предстоят сезоните с много събития, празници и подаръци. Всички те неизбежно са свързани със срещи, за чието добро прекарване, освен наличието на добра компания и приятни теми за разговор, от важно значение са и сервираните храни и напитки. За мен това наистина е важно. Ако и ти смяташ така и искаш да научиш нови за теб рецепти, техники и продукти, с които не само да впечатляваш твоето семейство и приятели, а и да създаваш наслада с удоволствие за самия себе си, за мен ще бъде радост да готвим заедно, да ти покажа моите умения, да ти разкажа знанията си и да си прекараме приятно на всеки един кулинарен курс, който водя.

Печени месни пирожки с праз и чубрица

Подготвих няколко нови кулинарни теми като провансалска кухня, сладкиши, дребни сладки, торти и рецепти с пълнозърнести брашна от моята книга „Аромати от сърцето на дома“.

Буябес

Освен тях в програмата продължават да присъстват най-посещаваните и успешни курсове като този за френски макарони, многолистно тесто и кроасани, приготвяне на кори за баница и щрудел с двете техники за точени и дърпани кори, курсът за маслено ронливо тесто, от което много начинаещи се страхуват, но те уверявам, че усвоиш ли техниката, ще може да създаваш прекрасни сладки и солени печива с него и няколко световни кухни, чиито рецепти може не само да приготвим у дома за тематична празнична вечеря, но и да послужат като вдъхновение за делнични импровизации, които да споделим със своето семейство.

Бриош

Вкусната храна е предпоставка за добро настроение, но приготвянето ѝ изисква знания и не малко практика. На курсовете ще научиш точно това – всичко, което е необходимо за приготвянето на една добра храна – от избора и подготовката на продуктите, през необходимите техники до финалният резултат, които неизбежно ще опиташ и дори ще коментираме на чаша вино. Каня те да преживееш кулинарните приключения на моя опит, с които да станеш по-добър и самоуверен в своята собствена кухня.

Дантелена торта

Ето кои са предстоящите кулинарни курсове, които ще водя в кулинарния сезон есен-зима 2015-2016:

Кулинарно - в кухнята с Йоана

Кулинарни курсове сезон есен-зима 2015-2016 е публикация на от блога Кулинарно — в кухнята с Йоана

Публикувана на 09/07/15 00:15 http://feedproxy.google.com/~r/kulinarno-joana/feed/~3/ZKJYMg-M2Fo/

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване