09/17/15 06:13
(http://ivo.bg/)

Кобзон мразел да се лекува в чужбина, но от него да мине…

Понякога една малка илюстрация е достатъчна за мислещите хора, за да разберат цялата лъжливост и фалшивост на една държавна конструкция, каквато е руската шовинистична империя.В този смисъл любимецът на българските носталгици по съветската окупация Йосиф Кобзон направо е постигнал върха на възможното (лицемерие). Остава само онези в подножието му да проявят поне малко здрав разум, ако не са го загубили изцяло от телешкия си възторг пред лъжите на един от най-отблъскващите обекти ( доказан руски мафиот при това, който в зората на демокрацията ни беше пребит на българското Черноморие поради криминалните си връзки) на тяхната несподелена любов.

За онези, които си спомнят как само преди седмици Кобзон публично умоляваше Путин да се намеси с ходатайство да бъде допуснат за лечение в чужбина въпреки европейската забрана за такива поддръжници на агресивния московски режим, Кобзон се е опитал да се измъкне от капана на самосъжалението и опортюнизма с тъпо обяснение на самото летище в Москва, заминавайки да си спасява кожата.

Враг съм на лечението в чужбина – лицемерно изявление на Кобзон преди полета за Италия

Первые, неуверенные шаги суверенной демократии в Европе Кобзон, находящийся под санкциями Евросоюза, прибыл в Италию на лечение.

 

Певецът и депутат от Държавната Дума на РФ Йосиф Кобзон, който е пътува за Италия, каза на летището, че е враг на лечението в чужбина, а най-добрите лекари са в Русия.

 

Коментирайки непоследователността си, поддръжникът на донецките терористи каза, че не е искал да ходи в Европа, но лекарите са настояли.

 

“Лекарите настояха. Не аз, а лекарите”. Това каза Кобзон за лечението си в ЕС.

 

Твърди също, че когато преди десет години бе опериран в Германия, също е било по идея на руските лекари.

 

“Аз по принцип съм враг на лечението в чужбина. Не в името на патриотизма, а просто защото имаме много добри лекари”, – каза Кобзон в очакване на полета до Италия.

 

По-рано Министерството на външните работи на Италия заяви, че издаването на документи на Кобзон за влизане в страната въпреки санкциите на ЕС е изключение, което няма политическа окраска и е продиктувано от хуманитарни причини.

 

10.09.2015

nv.ua

 

 

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване