09/26/15 10:43
(http://ivo.bg/)

Кисинджър: международен съд за Путин, нагъл маниак и главен фашист в Русия

януари 31, 2015

Кисинджър: САЩ и Русия да запазят възможността за сътрудничество

август 20, 2015

Кисинджър: Чужди интереси превърнаха украинската криза в трагедия

 

„Американците не искат да се поучат от грешките си и се намесват в международните конфликти без да си представят последствията. Това мнение бе изразено от бившия държавен секретар и бивш съветник по националната сигурност на САЩ Хенри Кисинджър пред американското издание National Interest.”

 

Това са само два от безкрайните цитати, повечето извадени извън контекста, с които руската и русофилската пропаганда у нас употребяваха досега авторитета на Кисинджър за свои цели. Горните цитати например са от сайта Русофили, списван на български, на който в това качество Кисинджър (беш)е любим западен обект за позоваване за нуждите на хибридната информационна война на Кремъл.

 

Обаче в интервю за същото това издание National Interest, цитирано от Независимая газета на 24 септември т.г., същият този Кисинджър сега призовава за МЕЖДУНАРОДЕН СЪД над наглия фашист и маниак Путин. Ни повече, ни по-малко.

„Сейчас уже во всем демократическом мире окончательно поняли, что Путин выстроил и продолжает укреплять в России самый настоящий фашистский режим.

При этом фашистская Россия под руководством маньяка Путина обнаглела настолько, что начала военную агрессию против Украины. Чему есть множество убедительных доказательств.

Естественно, что США и весь остальной демократический мир не могли просто наблюдать за этим безобразием. Поэтому начиная с марта 2014 года Запад начал вводить против России санкции, постоянно расширяя их. В последний раз дополнительные мощные санкции США ввели совсем недавно — они вступили в силу 10 августа.

Главная же цель Запада — образумить Россию. Но поскольку понятно, что Путина уже не исправить, то стоит вопрос о ликвидации нынешнего режима в России. При этом сам главный фашист РФ Путин должен ответить за свои преступления перед международным трибуналом, который должен быть создан в ближайшие месяцы.

Так что США и вообще Запад действуют сейчас не против России как таковой, а против Путина. На котором лежит ответственность за преступную аннексию Крыма, за войну на Донбассе, за создание в России фашизма и прочее-прочее.

Если же при этом еще и развалится Россия, то, как говорится, туда ей и дорога…”

 

Публикувам на руски език призива на Кисинджър и определянето му на режима в Москва като фашистки, за да улесня русофилите в четенето. Защото се съмнявам, че този път в техните медии в България ще му обърнат същото ентусиазирано внимание, както в случаите, в които критикува американската политика.

А може и друго да стане- фашизоидната пропаганда в Русия и у нас сега изведнъж ще “открие”, че Кисинджър е евреин, от когото друго не може да се очаква….

Ръкостискане от времето, когато Кисинджър каза, че Путин “все пак не е Хитлер” и неговото съмнително ласкателство беше аплодирано от руската и русофилската пропаганда като “доказателство” за легитимността на руската агресия срещу Украйна.

 

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване