09/29/15 08:39
(http://ivo.bg/)

Прокълнатите продънени прогнози на прокремълския пророк

Според класическата насмешка над България, София настива, когато Москва кихне. Не е удобно да констатирам какво се случва със Сидеров преди да дотича до тоалетната, след като Путин изпусне личния си природен газ.

 

Вие какво си помислихте? Не ви е срам- Сидеров прогнозира и то с размах, за какъвто Путин само може да мечтае.

 

На 8 април 2015 г. например той прогноза начало на открити бойни действия в Украйна през втората половина на месец май с участието на части на НАТО и наемници. Заяви го в студиото на БНТ , където ( въпреки провала на прогнозата му) продължават да го канят като легитимен пророк.

 

Припомням, че в Новогодишното си обръщение (!) същият прогнозира Трета световна война през 2015 г. Напълно сериозно.

 

Най-новата му прогноза, чието сбъдване чакам вече пети ден, е че предстои бежанска вълна от българи към Русия заради кризата с бежанците.

 

Най-после може да даде личен пример! Не може да го направи в Украйна с оръжие в ръка, не е такъв „храбрец”, свикнал е да налита на бой в обкръжението на своята тайфа под прикритието на пластмасова маса или на ламинирана депутатска карта. Нито пък лично може да палне фитила на Третата световна, но да избяга в Москва и да повлече крак за своите подобия, това би могъл да направи.

 

Пък и най-голямата джамия в Европа току що беше открита в руската столица преди седмица лично от любимия му Путин, съвместно с още по-любимия му ( за орално нахъсване на електорално настръхналите следовници) Ердоган. Сидеров може да организира хубав бой пред джамията и да опита руската охранителна тояга. Досега хрупа само моркова, с който го охранва Кремъл.

 

Нямаше да е лошо точно тази негова прогноза да се сбъдне, обаче няма шанс. Българите не са по-глупави от сирийците, които при цялата въоръжена любов на Москва към сирийския режим упорито отказват да благодарят с някой бежански лагер на Червения площад. Постъпват точно като Сидеров: Москва ги употребява с цялата си мечешка любов, обаче гледат да си похарчат и последните спестявания в Западна Европа.

 

Вярна се оказа мъдростта, че никой ( лъжлив) пророк не се е пръкнал като такъв в собствената си страна. Самите пророчества на Сидеров , винаги свързани с Русия ( която присъстваше в петте точки на предизборната му програма миналата година), доказват къде е истинската родина на този прокремълски пророк.

 

 

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване