10/15/15 09:55
(http://ivo.bg/)

Миков се засрами от Борисов по указание на Лавров

Цели два дни след указанието на руския външен министър Лавров премиерът Борисов да се засрами ( от интерпретацията му за мотивацията България да се опитва да е лоялен партньор на САЩ и Запада изобщо), лидерът на БСП Михаил Миков изведнъж се засрами от същия, който публично му предложи лично на него миналата година председателския пост на Народното събрание, а на партията му – неофициално ( по твърдение на меродавния за русофилството в. „Преса”) цели 4 министерства в своя кабинет.

 

В свой статус във фейсбук, цитиран от сайта OFFNews, Миков прави безнадежно амортизирана след руските указания дисекция на плямпането на Борисов. Естествено Миков пропуска перченето на Борисов с „приятелския му огън” срещу американския бизнес в България и приказките за това, че САЩ можели да се поучат от финансовия му министър Владислав Горанов да управляват парите си. Но наблегна на „вредата” от спирането на руските енергийни проекти в България – в угода на американците , както ( услужливо за руската пропаганда) представи нещата Борисов.

 

Състезанието между субектите на руското влияние в българската политика се разгаря и тя е особено осезаема в битката за душите, сърцата и бюлетините на наборите на столетницата. Тя, поради нафталинената си специфика, е лишена някак си по условие от хулиганския устрем на конкурентите си в тази битка и дивно завижда на успехите на „Атака”, сочена вече открито от руски политици и коментатори , като политически домашен любимец на Кремъл в България.

 

Ще бъде интересно какъв нов подобен домашен любимец са ни подготвили дресьорите на Путин при положение, че явно са готови да разжалват Генерала, въпреки вярната му служба и молитвите му на Изток, в които при всяка възможност споменава от името на миряните, смирено приемащи той да говори от името на всички българи ( без изключение) колко много вкупом обичаме Русия.

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване