10/19/15 19:03
(http://ivo.bg/)

Само(лето)дървието на Путин

Смятам да преразгледам своето неуважително, американско, русофобско, еврейско, соросиодно, грантаджийско, платено от ЦРУ и поради всичко това предателско към майка ми България отношение спрямо чуждата, но все пак най-близка до сърцето на българския националист руска нация и нейната държава. Вече признавам величието на развитието на Русия.

 

Доскоро твърдях, че тази велика сила заслужава да има танк за свой символ. В края на краищата единствената днешна колониална империя има гигантски сухопътни параметри. Отива й да разхожда танковете си, вкл. на Червения площад тази година, смайвайки света с прекопиран, но свален от производство поради безумната му цена ( като за бедната Германия ) нов руски танк-чудо. Съответно империята си разхождаше танковете като чисто отбранителна мярка от приоритетно (интер)национално значение в ограниченото пространството между Прага и Кабул чрез ограничен контингент от отбранителни руски войски.

 

Няма по-ярък спомен за свободолюбивата руска политика в горещата зора на студената война от настръхналите свободолюбиви съветски танкове срещу американските завоевателни танкове в Берлин.

 

В снимания по онова време български филм за боевете на Шипка не случайно финалът е озарен от сцената с колона съветски танкове, пъплещи по билото на Балкана. Сцената е озвучена и с обещание съветските освободителни танкове да дойдат отново на гости. БНТ излъчи това танково послание отново в този му вид по време на монархо-социализма като предупреждение за надигащия се ужасяващ либерализъм в България, приета току-що в НАТО и ЕС.

 

Помните ли прославата на съветската интернационална танкова помощ за страдаща от недостиг на съветски танкове Чехословакия? „Русият Ванка скочи в танка”, възкликна през онази 1968 година поетът.

Признавам, злослових в едно свое заглавие, че днес трябва да се чете: „Русият Ванка, скочи в банка”- не че не е вярно, но не е етично спрямо нашите освободители от Трети украински фронт да се пишат някакви си истини, враждебни за дружбата ни. В нейно име тази година възстановиха в руския анклав край Камчия ( превзет като руски плацдарм от мафиота Лужков) сваления преди четвърт век във Варна бюст-паметник на командващия фронта срещу България маршал Толбухин – направиха го на 22 септември, т.е. в деня на празника на националната независимост на България, обявена въпреки Русия на този ден през 1908 година.

Империята обаче не боксува като танк без вериги на едно място. Вече си мисля, че самолетът е изместил танка в това отношение и този факт символизира полетът на руското само(лето)дървие във висините на прогреса.

Съдете сами.

Руски самолети си правят труда да изпитват готовността за полет на остатъчните няколко изтребителя съветско производство в България. Същите подлагат на подобно изпитание способността за адекватна реакция също на балтийските, британските, шведските и прочее дестинации, където са се сгушили и провинилите се пред Москва северни нации. Шетат руските самолети в небето над Турция броени дни след като Путин и Ердоган скрепиха с личното си участие и присъствие на православно-ислямската им дружба при освещаването на най-голямата джамия в Европа, построена именно в Москва.

Руски самолети са тема на дипломатическата полемика между София и Москва по отношение на маршрутите и сроковете за предизвестените им полети. Както и ремонтите на руските самолети ( а защо не и кабинети) у нас.

Руски самолети бомбардират Сирия. Канят се да я освобождават и да спасяват Европа ( и друг път са го правили, нали!)- този път от бежанската вълна. Тя съответно не спира въпреки прогнозата за времето, според която руски синоптици у нас вещаеха нейното замразяване.

Руските бойни самолети в небето на Сирия са всъщност гълъби на руското миролюбие спрямо войнолюбивите аналози на глобалистите и толерастите, чиито бомби и ракети напълно съзнателно окуражават ислямистките главорези, родени от еврейските си майки на Уолстрийт малко след като същото изпрати самолети срещу близнаците в Ню Йорк и Пентагона във Вашингтон, за да сбъдне мечтата на всички американски момчета в униформи за приятна служба в Афганистан.

С руски бомбардировач заплаши миналата година да прелети следващия път над Румъния руският вицепремиер Дмитрий Рогозин ( нали помните т.5 от договора, подписан и от България, според който агресия срещу всяка страна от договора активира автоматично нейната защита от останалите договарящи се страни).

Донякъде изключение прави само случаят с руската връзка при свалянето на малайзийския граждански самолет поради това, че той не беше руски. Руска беше само ракетата ( и ръката), която го свали. Но символиката пак си е самолетна и руска. Както при падналия полски правителствен самолет край Катин, където загина полският президент, запътил се наивно да почете падналите десетки хиляди жертви на съветския разстрел, приписван от Москва близо половин век на германските побратими на Сталин в деленето на Полша и подпалването на Втората световна война ( за която Москва вече обвинява днес самата Полша като съучастник- нещо като версията за еврейската конспирация в замислянето и осъществяването на холокоста)

Актуална новина от днешния 19 октомври потвърждава важността на самолета като нова емблема на руското имперско величие.

Тази сутрин френски боен самолет се приближил опасно до пътнически руски самолет с парламентарна делегация на борда, предвождана от председателя на руската Дума Сергей Наришкин, съобщава Газета ру, цитирайки сайта на руското МВнР.

По този повод руското външно министерство е поискало обяснение от посланика на Франция в Москва Жан Морис Рипер. Париж официално отрече и заяви, че става дума за швейцарски самолет.

Швейцария и бойни самолети срещу руски мирен самолет? Не може да бъде! Швейцария ( също) е исторически доказала се братска страна за Русия. Там се е крил Ленин и крият милиардите си неговите потомци ( да не кажа питомци). Но това е друга история.

Щом и Швейцария вече става враг на Путин, значи му е време да се приземи и дори да се зарие в някоя землянка. Като Саддам Хюсеин.

 

 

 

 

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване