10/26/15 12:20
(http://ivo.bg/)

Ето кой е наредил на Сидеров да се бие

Вместо коментар за постните месни избори, предлагам следния душ за промити мозъци.

 

„Желая на българския народ и привържениците на АТАКА да отстояват твърдо своята българска вяра и традиция и да продължават да се бият ( курсивът от мен-ivo.bg) с тези, които искат да превърнат България в антируски плацдарм на Балканите.”

Това пожелава на 28 март 2014 г. на АТАКА началникът й Леонид Решетников, представен в интервю за едноименния орган ( с този на фюрера в Германия, който също си имал вестник със това название) в интервю, от което е изваден следният акцент в подзаглавието:

 

„АТАКА е единствената истинска партия на българските патриоти, която разбира, че България и Русия трябва да бъдем винаги заедно в битката за православието”

Началникът от Москва е представен по следния уважителен начин:

ЛЕОНИД ПЕТРОВИЧ РЕШЕТНИКОВ http://www.vestnikataka.bg/wp-content/uploads/2014/03/1511.jpg

е директор на Руския институт за стратегически изследвания, назначен с указ на президента на Руската федерация, историк, генерал-лейтенант. Бил е началник на информационно аналитическото управление на службата по външно разузнаване на Русия.
Притежава държавни награди, както и награди на Руската православна църква, а също така медали и почетни знаци.
Автор е на редица книги и публикации по теми за съветско-българските отношения и по теми за съвременната политическа обстановка на Балканите.

Както се видя в нощта на местните избори на 25 октомври фюрерът на АТАКА отново се опита да изпълни московските указания, налитайки за пореден път на бой. Продължавайки да се бие обаче този път яде малко бой.

Защо акцентирам върху тази дреболия от скучния пейзаж на изборите с предизвестен резултат? Не е заради факта, че провокацията на Сидеров и злополучната й за него развръзка ( този път по изключение) всъщност беше единственото , макар и също така предизвестено от неговия рецидивизъм събитие.

 

Питам се какво следва, след като в България беше понабит лидерът на единствената „ истинска партия на българските патриоти”, рекламирана с толкова любов и топлота от неофициалния генерал-губернатор на русофилството тук. Ами ако Сидеров, подобно на подобните му във Финландия през 1939 г., в Чехословакия през 1968 г. и в Афганистан десет години по-късно поиска „интернационална помощ” за своето спасяване от враговете на Москва ( каквито се оказаха едни студенти и продавачи от клек шоп в София)?

Както се видя в Грузия през 2008-ма и в Украйна миналата година наследниците на съветските интернационалисти са петимни да помагат на провокативни националисти, закриляни от Кремъл. Остава да се надяваме, че ако и този път империята реши да се притече на помощ и да освобождава своите протежета, България най-после ще прогледне за истината що за „освободители” са братушките и ще се освободи от тяхната котва, както направиха грузинците и украинците.

Тънка работа е тази, но дано все пак не става толкова дебела, че от дебили всичко може да се очаква.

Народните маси зад и над Сидеров

P.S. Човекът, “избушил” най-любимия на Кремъл местен политик , се оказа шеф на бушидо федерацията в България. И това ако не е японска връзка заради Курилските острови, направо передерация с елементи на избушване (  казано в духа на кремълските опорни точки), па на! Избушиго педерацията явно не разпознава истинския патриот.

 

 

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване