10/27/15 09:21
(http://ivo.bg/)

Юмрукът на Путин и кой се прави на ударен

Възможно ли е русофил и путинист да удари от праведни позиции кроше на круширалия вече Сидеров, който е прегризал кремълската каишка, джавка наред и вече вреди на господарите си ? След което човекът с юмрука, предупредил Сидеров с един удар, да се прави на ударен?

Само до неотдавна щеше да изглежда невъзможно русофилските сайтове в България да не подкрепят Сидеров в която и да било негова акция. Днес обаче те или мълчат, или се разграничават от любимеца на Путин в България.

В един от тези сайтове, който препубликува от подобния на него в. “Труд” с призив да бъде остракиран, т.е. отстранен Сидеров, днес дава думата без коментар на друго подобно мнение на външен автор, според което същият е клоун и дори е част от сценарий в конспиративна теория, включваща хаоса в зала “Армеец” като част от хитроумен план  да се покажело колко необходимо е да се легитимира електронното гласуване на фона на неразбориите с отчитането на бюлетините.

Че има план, има, но той е малко по-различен. В него водеща роля от доста време е отредена на един доста по-приемлив за русофилството образ с големи амбиции ( и пари зад гърба му), който не крие, че се домогва до медийно влияние. Декларира го напълно открито през април и вече е близо- въпрос на дни изглежда- до осъществяването на проекта с руски пари да бъде купена фалираната ТВ7 с евентуално сменено название. Заявката за попълване на “информационните дефицити”  беше намекната с малко думи и със съответната визия в сайта на Национално движение “Русофили”. Публикацията е наречена

Русофили в действие

Златина Димитрова 03.04.2015, 19:56 (обновена 05.04.2015, 19:22)
николай малинов

Снимка: © rusofili.bg

“Николай Малинов обещава да попълни „информационните дефицити” в политическо и културно отношение – задача, която съвестно изпълнява и лидерът на „Атака” Волен Сидеров, но през далеч по-скромна телевизия.”

Така беше през април.

Русофилите обаче се броят на есен и днес “уморените коне ги” бият, нали…

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване