11/06/15 14:42
(http://ivo.bg/)

Шок: в БСП имало проамериканска партия

Интересно научно откритие споделя с нас бившият съветник на премиера Виденов ( 1994-96 г.) Валентин Вацев. Дал е интервю за един журналист от „Дума” ( написал по точки пред 12 години защо толкова много обича Америка, а след това преминал в лагера на влюбените в Путин). В русофилски сайт пък са препечатали интервюто със следното екзотично заглавие:

„В. Вацев: Борисов ще приключи като турски султан, пронизан с нож през завесата от своите”

06 Ноември 2015

Извън тази кръвожадна прогноза, по интересно е твърдението на днешния университетски преподавател Вацев, че в БСП се води борба между проруска и „условно казано” проамериканска партия.

Макар официално да не членува в БСП , нямам основание да подозирам Вацев в неинформираност относно процесите в тази партия. Ето защо научното му съобщение е на ръба на сензацията.

Оказва се, ако се вярва на това ( а няма причини да не вярвам), излиза, че в най-голямата крепост на Петата колона тайно от всички нас съществува „американска партия”. Това е малко като да откриеш, че кварталният побойник Гошо е в напреднала бременност, която му е проличала едва в края на деветия месец.

Както вече отбелязах, вярвам безрезервно на човек с вътрешна информация за американската бременност на БСП. Чакам с ( научно обоснован) интерес раждането на американското отроче- може и да е чернокожо, ако е заченато напоследък.

Засега обаче виждам само столетни напъни, от които проплакват на бял свят само „мероприятия” в полза на Москва и в защита на Русия от България ( например по въпроса за санкциите).

Във всички случаи обаче вече знаем защо столетницата се провали толкова зрелищно на поредните избори. Оказва се, че е инфилтрирана от дълбоко засекретени от собствения й електорат проамериканци. Червените бабички си мислят, че гласуват за своите мили русофоли, а те се оказват американофили под прикритие ( в особено големи количества, щом като успяват да се противопоставят на русофилските тълпи в партията)

Щом янките го могат, остава да си пожелаем да ни спасят с подобна операция по внедряване на проамериканци и в ГЕРБ, където вождът също мърмори срещу санкциите.
http://www.cross.bg/vatzev-borisov-partiya-1487121.html#ixzz3qij7N3oj

 

 

 

 

 

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване