11/12/15 12:46
(http://ivo.bg/)

Русия “случайно” разкри по телевизора своя ядрена “тайна”

Вие наистина ли вярвате, че която и да е руска телевизия може да покаже “погрешка” таен ядрен план на империята на злото, която се тресе от мания за секретност както винаги?

Това е толкова вероятно, колкото Путин да си признае “без да иска”, че е агент на ЦРУ, какъвто няма как да е, но в очите на лековерната публика да се окаже такъв, изпускайки визитна картичка с досието си на Ленгли” най-случайно” пред погледа на милиони свидетели.

“Активно мероприятие”? Не, пасивно е. Като за лапачи на хитроумната пропаганда за руската мощ, върху която се крепи вярата на един маргинализиран от собствената му управляваща клика народ, че може и да не може да превърне своята страна в пример за подражание и магнит за милионите експлоатирани западняци, но пък е в състояние да ги унищожи “поне” с едно мръдване на ядрения пръст на Вожда. Нали така заплаши от екрана Кисельов, телевизионният шут на Путин, на когото е позволено да “издава държавната тайна” как Русия можела да изпепели САЩ ей така, без да й мигне окото!

Ето защо “гафът” на руската телевизия как висши военни в униформи клюкарстват  на чаша минерална вода пред окото на телевизионни камери за един от вариантите за това изпепеляване и като е пошло дублиране на карикатурите в Русия, които руската мечка заплашва Обама и света с ядрено оръжие, ако цените на петрола не се вдигнат.

Руски телевизии показаха погрешка таен ядрен план

OFFNews | ПОСЛЕДНА ПРОМЯНА 12 ноември 2015

Кремъл призна, че руска телевизия е показала погрешка таен план за система от торпеда с ядрени бойни глави.

Два контролирани от Кремъл тв канала – НТВ и Канал едно, показаха високопоставен военен представител да разглежда конфиденциален документ, съдържащ чертежи и детайли на оръжейна система, наречена Статус-6 и създадена от руска строителна компания в Санкт Петербург.

Това се случи по време на среща между президента Владимир Путин с висши военни в Сочи в понеделник.

Кадрите бяха излъчени във вторник и по-късно бяха изтрити от тв каналите, но няколко уебсайта продължават да публикуват снимки с тях.

“Наистина някои тайни данни бяха снимани, затова бяха и изтрити”, коментира говорителят на Путин Дмитрий Песков пред журналисти.

“В бъдеще без съмнение ще вземем мерки, за да не се случва повече това.”

Остава неясно как контролирани от руските власти медии са показали тези кадри.

Документът беше показан на среща, на която Путин предупреди, че “Русия ще вземе необходимите ответни мерки, за да укрепи потенциала на стратегическите си ядрени сили”.

А ето още една руска пропагандна “грешка”:

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване