11/14/15 07:39
(http://ivo.bg/)

В Украйна погребват убитите си в Донбас с почести, а в Русия- с гузна и позорна криеница


https://www.youtube.com/watch?v=x6RFu553vqk

Понеже истината се познава в сравнението, вижте истината за разликата между днешна Украйна и днешна Русия. Показана е без коментар в паралелни кадри от погребение на руски и украински войници, загинали в Донбас. Вижте официалното, тържественото с почести и хиляди скърбящи украинци на фона на тайното заравяне на руски трупове, охранявано от агресивни тайни агенти, криещи лицата си защото знаят, че това, което правят е срамно и престъпно.

 

Вижте и изберете на чия страна сте в тази провокирана от режима на Путин война, която в България има своите възторжени адвокати- от държавни служители, като добре информираният, главнен говорител на Бойко Борисов по историческите въпроси Божидар Димитров, до всеки друг русофил, чиято основна характеристика е невежеството и чуждополконичеството.

 

Не, това не е пропаганда. Това е кървавата гола истина без коментар. Коментарите са за зрителите, включително за онези които са се нагълтали с руска пропаганда.

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване