11/14/15 08:00
(http://ivo.bg/)

Свидетелите умират, да живее правосъдието ни

Искам да направя официално изявление във връзка с факта, че за два дни животът на двама ОСНОВНИ СВИДЕТЕЛИ по делото срещу Алексей Петров – Трактора най-случайно беше съкратен живота. При автомобилна катастрофа загина Георги Цветанов, а ден по-късно от брадва с опасност за живота му пострада Пламен Устинов.

 

Не знам подробности за обстоятелствата , при които двамата свидетели по едно и също дело случайно са замлъкнали, но аз няма да мълча.

 

Завявам най-тържествено, че не знам нищо за Алексей Петров.

 

Голяма грешка в резултат на уволнение и умопомрачение беше намекът ми в „Президент на РъБъ”( 2010 ), че е вероятно Алексей Петров да е бил една от четирите мутри от ДАНС, изпратени от президента Георги Първанов при певицата Мариана Попова да я респектират, за да даде серия от интервюта през есента на 2008 г., отричащи любовна връзка с държавния ни глава. Отричам се от себе си като автор на книгата.

 

Аз не просто уважавам, а направо обичам много Алексей Петров. Готов съм да свидетелствам в негова полза и без да го познавам. Апелирам за подписка ( не за неотклонение), която да удостовери, че ние, подписалите се, вярваме в добротата и невинността на този човек.

 

Допълнителна причина да обичам Алексей Петров е фактът, че той е прибягнал до официоза на властта ПИК ( екслузивно, както твърдят пиковите агенти), за да обещае 100 000 долара за информация във връзка с атентата срещу него миналата седмица. Протестирам, че държавната БНТ не цитира официоза ПИК.

 

Не знам дали останаха живи свидели срещу Алексей Петров, но повтарям : ако се налага съм готов да свидетелствам за неговата невинност. Това е животоспасяващо в България, където правосъдието е на висота- на около два метра под земята за всеки, който застане на пътя на тракторите и брадвите.

 

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване