12/07/15 11:00
(http://ivo.bg/)

Доказано от достоверен източник: властта си шушука със своите медии и т.н. опозиция

Голямо министерско шушукане и осветяване се завихря в навечерието на светлия християнски празник Рождество Христово (което по стар езически обичай обичаме да си наричаме Коледа).

 

„Ще бъдат сложени предколедно пред публиката няколко министерски глави“, заяви преди два дни Миков на пресконференция след приключването на семинара на левицата в Боровец.

 

Има само един начин опозицията да е тази, която обявява оставките във властта. Това е възможно , единствено ако между властта и опозицията няма разлика. Иначе няма как един квази опозиционен лидер на претендираща за сериозност столетна партия да си заложи авторитета с подобен анонс, без да се окаже лъжец пред собствените си редеещи измиратели.

 

Щеше ли Миков, който така уверено иззе функциите на премиера, да остане без отговор от Борисов, не си бяха шушукали по въпроса? Борисов царствено си запазва правото да излъже Миков, на когото е подшушнал ( може и чрез вестоносци, които да жертва после, ако се наложи) новината в аванс.

 

Днес тази прозрачност на задкулисния „симбиоз” ( по Станишев) между власт, квази опозиция и псевдо медии беше потвърдена от виртуалния официоз на Борисов и ко. Т.н. агенция ПИК се похвали, че властта й шушне на ухото същото, което е подшушнала явно и на интриганта Миков.

ПИК:

„Министерски глави ще падат около Коледа, кабинетът “Борисов 2″ ще е с променен състав в началото на новата 2016 г. Това подшушнаха на ПИК източници от управляващото мнозинство.”

 

Така ПИК издаде „четата” кой подшушва на псевдо опозицията и на квази медиите онова, което на Началника му се ще да бъде разгласено. Дали рязането на министерски глави ще се случи или не, това е друга тема. Във всички случаи вестоносците на премиера няма да му се обидят- не са се събрали с него да се обичат, а да се лъжат в името на по-висшата цел да си изиграят заедно шоуто с разделението на ролите.

 

Ето защо „източници от управляващото мнозинство” шушнат на послушните деца, за които подаръците на данайците, скрити в търбуха на медийно-опозиционния троянски кон, идват още преди празниците.

 

„.урва, .урва година, догодина, до амина „ ( празните места в „.урва” попълнете сами)!

ПИК в неестествена близост с премиера…Ботев нетърпеливо ги следи от портрета.
Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване