12/07/15 16:20
(http://ivo.bg/)

Къде зимуват раците и къде да плажуват руснаците

 

След като главната санитарка на Русия призова преди два дни от радиоточката ( която и да е телевизия, изпълняваща днес тази функция в Русия) руснаците да не пътуват в чужбина вече, защото било заразно, човек все пак можеше да допусне, че просто не си е пила редовно хапчетата. Стават такива работи при определени заболявания.

 

Обаче се потвърди, че болестта й е част от държавата епидемия, която се нарича всеобщо оглупяване по заповед от Кремъл- т.е. вместо масово туризъм на хоризонта в Русия се задава именно масово чиновническо оглупяване при повтарянето на идиотщините на пропагандата.

Днес тази диагноза се потвърждава от интервю на шефа на Ростуризъм за официоза „Росийская газета” Олег Сафонов. В него той обосновава същата теза за вредата от пътуванията в чужбина, но този път се позовава на „исторически аргументи”. Според Сафонов руските предци на днешното поколения не са пътували масово в чужбина на почивка, което е абсолютно вярно най-вече за съветските крепостни селяни и граждани. Вярно е и за руснаците от предишните векове, когато понятието масов туризъм изобщо не е съществувало дори и за далеч по-отворени към света нации.

 

За да не бъде обвинен обаче в пълно замъгляване на съзнанието Сафонов е дал ясен знак каква е причината за неговото прозрение, че „плажният туризъм в голяма степен е наложен стереотип” ( вероятно от американците, евреите и техните естествени съюзници в Египет и Турция), всъщност е продиктуван от приливната вълна на руския шовинизъм, предизвикана от истерията „кримнаш”. Сафонов приканил руснаците да превърнат почивките в Крим ( вероятно през зимата, защото и там има плажове лятоска) в алтернатива на „плажния стереотип”. За целта дал пример със себе си- щял да води за Нова година семейството си в Крим.

Сафонов, впрочем, може и да си вложи парите там, ако е вярно, че междувременно си е продал двете къщи на Сейшелите, които доскоро притежавал. Да го ожалиш като си представиш колко “доброволно” се е отказал от олигархичния разкош заради единия “патриотизъм”!

У называющего себя апологетом Крыма главы Ростуризма нашлись две виллы на Сейшелах / Но он говорит, что уже их продал

 

http://newdaynews.ru/tourism/551317.html

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване