12/09/15 22:15
(http://ivo.bg/)

Българските слуги на Путин фалшифицират дори неговите послания

Уникалността на българската русофилщина с нейното натегачество пред московското началство днес придоби наистина уникална форма. В сайта БЛИЦ, който заедно с жълтия му побратим ПИК е собственост на Недялко Недялков и е част от официозната в България виртуална симбиоза с властта на Борисов, се появи следната фалшификация относно отношенията между Лондон и Москва:

“Камерън и Путин се обединиха за бой срещу „Ислямска държава

Двамата лидери са имали телефонен разговор днес

 

Публикувано: 9 дек. 2015, 23:19 | Обновено: 9 дек. 2015, 23:19

 

Британският премиер Дейвид Камерън и руският президент Владимир Путин се съгласиха, че Лондон и Москва трябва да работят заедно с международните партньори за защита от терористичната организация „Ислямска държава”, предава ТАСС. Това съобщиха от офиса на британския премиер след телефонния му разговор с Путин. От кабинета съобщиха, че разговорът е бил по инициатива на британската страна.

„Премиерът и президентът се съгласиха, че Великобритания и Русия трябва да работят заедно с останалите международни партньори в борбата срещу „Ислямска държава” и заплахата, която представлява организацията. Двамата постигнаха и съгласие и за нуждата от общи действия в политическия процес за постигане на мир в Сирия”, се казва в официалното съобщение.

Както е известно, на 2 декември британският парламент с мнозинство подкрепи предложението за разширяване на операциите на британските военновъздушни сили в Сирия./БЛИЦ

От тази (дез)информация лековерният читател остава с впечатлението, че Чърчил ( Камерън) и Сталин ( Путин) са възкръснали и са се обединили срещу по-голямото ( от Сталин) зло в лицето на т.н. Ислямска държава.

 

Ето обаче оригиналната информация по въпроса от официалния сайт на президента Путин, от който българските му слуги са преписвали. В него няма и помен от „обединение” между Лондон и Москва.

 

Опубликован в разделе: Новости

Дата публикации: 9 декабря 2015 года, 13:20

Текстовая версия

Телефонный разговор с Премьер-министром Великобритании Дэвидом Кэмероном

По инициативе британской стороны состоялся телефонный разговор Владимира Путина с Премьер-министром Великобритании Дэвидом Кэмероном.

9 декабря 2015 года

13:20

Лидеры обменялись мнениями по актуальным вопросам обеспечения безопасности на Ближнем Востоке, прежде всего в контексте усилий по урегулированию ситуации в Сирии. Отмечено, что Россия и Великобритания имеют схожие подходы в отношении угрозы, исходящей от ИГИЛ и других террористических группировок, действующих в регионе. В этом контексте обсуждены вопросы налаживания двустороннего сотрудничества по линии различных государственных структур.

Дэвид Кэмерон выразил соболезнования в связи с уничтожением российского военного самолёта в Сирии. Владимир Путин пригласил британских специалистов принять участие в расшифровке данных бортовых самописцев со сбитого Су-24.”

 

Бегъл прочит на официалното съобщение в сайта на руския президент показва следното:

Разменили са мнения, а не са се „съгласили”.

Имат „сходни мнения” за заплахата от ИДИЛ, а не са решили да „работят заедно” по въпроса.

И никъде няма и намек за постигнато „съгласие за общи действия”.

За изцяло лъжливото заглавие, базирано на абсолютните измислици в текста ( или обратно – за заблуждаващия текст, базиран на нахалното по своята лъжливост заглавие) да не говорим!

Щеше да е просто „грустно” ( т.е. тъжно), ако не е направо гнусно на чист български.

Така българската публика се захранва от Петата клона тук с лъжи, фалшифицирайки дори информацията от сайта на своя началник и кумир Владимир Путин!

 

 

 

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване