12/18/15 16:55
(http://ivo.bg/)

Наш депутат доказа нагледно в парламента, че не е гей

Имаме извънредна новина, която днес тресе сексуал…социалните мрежи.

 

Независимият депутат Велизар Енчев стана първият български депутат в историята, включваща и периода на съветското изнасилване на България, отбелязван с абревиатурата НеРеБе, който получи публичен сертификат за хетеросексуалност.

 

Макар гледането на порно да не е гаранция за това, все пак Енчев може да се похвали, че както никой друг свой колега от което и да е Народно събрание може вече да претендира, че не е гей. За целта е разгледал на своя лаптоп насред законодателния храм, т.е. на публично място ( да не се бърка с публичен дом) кадри с голи жени.

 

 

Енчев е заловен да върши това от камери на официозната телевизия Канал 3, в която за нищо на света не биха се поинтересували доколко и защо би могло да бъде вярно, че Бойко Борисов е имал мерак да „опраска” съдийката Владимира Янева преди 5 години, както самата тя подхвърля в аудиозапис, станал също публично известен тази седмица.

 

Депутатите, които могат като нищо да завидят на Енчев за бетонирането на имиджа му на истински мъж, трябва спешно да внесат закон за легитимирането на порнографията в парламента. И без това много българи са убедени, че тя вирее там и без регламент. Поне да се въведе такъв и всеки , заплашен от внушения за неговата обратна на хетеросексуалната ориентация, да има право да даде доказателства по почина на Енчев.

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване