12/22/15 16:47
(http://ivo.bg/)

“Пазете се от лаещи двуноги” 2

2image.jpg Лудият и СУ 241image.jpg Лудият в анфас 

 

 

der Führer
pornhub.comx
adolfh@diereich.de
91.193.157.35

 

 

Текстът, който следва , е актуализирана сводка от уличния лай срещу скромната ми персона от страна на русофилски мутри в рамките на рубриката в ivo.bg „ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ЛАЕЩИ ДВУНОГИ”.

 

Електронният адрес, посочен по-горе, е на поредния страхливец, който се е подписал с der Furer като коментатор в ivo.bg и като Adolfh в мейла си ( т.е. харесва му да е „фюрер” и Адолф Хитлер). Като такъв ме заплашва анонимно днес в собствения ми блог с разправа. Гадостите му обаче нямам намерение да публикувам, за да не поощрявам апетита му за перверзна изява.

Ако Адолф Хитлер е толкова смел, колкото се представя в обещанията си да се разправи с мен, ще трябва да се представи с името и физиономията си, както правя аз в публичната си дейност. Но е нищожество и не очаквайте доброволно да разкрие самоличността си.

 

По липса на снимка на преродения в България русофилски Адолф Хитлер, на този етап прилагам физиономията в профил и анфас на един друг агресор, който буквално ме преследва от години. Щом ме зърне по софийските улици, започва да вика „ЦРУ”, „ американски агент” и да произвежда други крясъци, чието съдържание не става за цитиране тук. Днес въпросният отново ме набеляза за навикване, обръщайки се към мен на фамилното ми име на ул. „Граф Игнатиев”. Опита се да ми изиграе сценка как в небето имало самолет СУ ( т.е. напълно е в час с актуалните политически събития ) и прочее тъпизми, които му се виждаха забавни като форма на гавра с мен.

 

Винаги го подминавам със съзнанието, че не е съвсем наред с главата. Това го окуражава да върви след мен , буквално дишайки ми във врата, и да ме преследва с куп обиди и крясъци, които винаги включват  за финал „да живее Русия”, когато му омръзне и се оттегли като победител.

Днес, понеже ми се насъбра напоследък доста от уличната агресия на русофилите, реших за първи път да се обърна и да го предупредя да спре да ме преследва и да крещи гадости. Беше адски учуден, както може би се вижда на снимката му в анфас.

 

Апропо, в рамките на сводката мога да споделя, че вчера бях обект на нов вид изпитание на нервите. Този път един шофьор засили колата си срещу мен и спря в последния миг на кръстовището на ул. „Солунска” и „ Христо Белчев”. Че беше преднамерено, се видя от доволното му хилене, когато се стреснах. Не съм по-бърз от автомобил и не успях да го снимам как се отдалечава с мръсна газ. Обещавам следващият път да се постарая повече.

Р.S. Ако близките на човека от снимката го разпознаят и имат претенции срещу това, че го популяризирам ( а пък той има някакъв проблем със здравето, което не мога да знам със сигурност без съответното освидетелстване), моля, да вземат мерки да поставят агресията му под контрол. Особено ако е фиксиран конкретно върху моята личност. Защото жертвата е моя милост, а не той, а и не се знае докъде може да стигне фиксацията му. Някой трябва да понесе отговорността , нали.

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване