12/27/15 09:23
(http://ivo.bg/)

“Най-трудните 30 минути в живота” на Борисов

Дали съвпадението на датите е случайно или не, но в навечерието на същия 17 декември, на който на практика Доган се е осветил по нареждане на руското посолство в Бояна като защитник на руския интерес в България и ритуално е поднесъл пред стотина души главата на Местан в жертва на тази “кауза” ( която сега усилено се опитват да ни продадат като връх на българския патриотизъм), премиерът Борисов е разговарял на работна среща с канцлера на Германия Ангела Меркел преди Съвета на Европа в Брюксел.

 

БНР съобщи тогава само, че темата била газовият хъб “Балкан”. В някои сайтове се появи все пак информация за истинския акцент на срещата: бежанската криза ( по време на която Борисов се опита да имитира унгарския си колега по популизъм Виктор Орбан).

Според дипломатически източници, както стана известно на ivo.bg ,  на практика не е имало разговор,  а монолог. Меркел е говорила 30 минути. На излизане Борисов е заявил, че това са били “най-трудните 30 минути в живота му”.

Снимката от срещата е добра илюстрация към тази констатация.

Борисов се срещна с Меркел, обсъдиха газовия хъб
Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване