12/31/15 06:00
(http://asktisho.wordpress.com/)

Знам какво ще се случи през 2016-та година

dfbsdb

Изт: futurist.com

И сега ще ви кажа:

Блогърите-нарциси ще продължават да пишат само, единствено и основно за себе си. Някакви хора, по незнайни прични, ще продължават да ги четат, да въздишат, да ръкопляскат и да им се възхищават.

Политическите лидери все така ще си мислят, че Вселената, Космосът, Планетите, Светът и Всичко останало се въртят НЕ около някаква гигантска черна дупка в средата, а около микроскопичните им пениси. Най-странното е, че стотици милиони гласоподаватели отново ще им се вържат на акъла.

Мацките ще продължават да залитат по грубияни, а „добрите момчета“ ще продължават да дялкат дървото. Защото не са добри. Към себе си.

Отново ще снимате залеза / изгрева на морето през лятото, може би с по-нова техника този път, но снимките ви отново ще са абсолютно идентични с тези от предишните години. И отново ще вълнуват само вас. Но вие отново ще ги споделите във фейсбук.

И през 2016-та година ще продължавате да качвате лична информация в социалните мрежи, които са създадени от частни американски компании с цел „безплатен обяд няма“. Ще продължавате и да се вайкате, че световната конспирация / тайните служби / правителствата / корпорациите / извънземните / гущерите / масоните ви подслушват. Което няма да ви спре да си направите още няколко акаунта към съществуващите вече десет, за да общувате с едни и същи хора навсякъде.

Фейсбук ще продължава да е пълен с: а/ видео клипове на сладки котенца и кученца, б/ апокалиптични предсказания от типа „хора, събудете се!!!“ и в/ пиянски изблици в стил „balgarq na tri moreta!@!!“. Последните отново ще са публикувани от българи, които нямат кирилизация на клавиатурата, нито географска култура, но притежават десетки левове и още повече туби с домашна ракия.

И през 2016-та висшистите ще емигрират в Гърция като общи работници, бармани, чистачи, прислужници и сервитьори, въпреки че по документи Гърция би трябвало да е поне десет пъти по-бедна и по-задлъжняла от България.

Родени в пустинята хора ще продължават да бягат от войната и ще продължават да се учудват, че тук, в зеления рай, където Дунавът синей, заплатите се по-ниски дори от тези в унищожената им от бомбардировки родина… Същите тези хора ще продължават да не искат да живеят в България и през 2016-та година. И ще продължават да са напълно прави. Затова ще поемат отново по утъпкания си маршрут към тучни либерални държави, пълни с толерасти, където отново ще получават помощи, за да не работят, които отново ще превишават заплатата на българския бачкатор, умножена по пет. Бачкаторът няма да има тази привилегия, защото е европейски гражданин и притежава европейски паспорт. Той ще има само правото да гладува в „сигурна страна“, където за пореден път ще му бавят микроскопичното възнагражение с месеци. Поговроката „който не работи не трябва да яде“ ще се окаже невярна и през 2016 година.

Българският инженер ще продължава да получава колкото чистачката в Гърция без език и основно образование. И ще продължава да бъде единственият, който е виновен за това положение, докато не си изкара най-после сертификат, че знае английски език, не си подаде сивито онлайн и не се види по скайп с работодател в радиус от две хиляди километра, който ще го цени повече от чистач.

Ще продължавате да нямате време за книги / релакс / упражнения / спорт / медитация / разходки сред природата / усамотение и т.н., защото животът ще продължава да ви притиска като нещо извън вашия контрол, макар изборите, които правите, непрекъснато да се повтарят. И да зависят изцяло от вас…

Великите сили ще продължават да се джавкат, но няма да посмеят да се сбият и през 2016-та година, защото ще разполагат със същия ядрен арсенал, с който са разполагали още през 70-те години на миналия век, т.е достатъчен, за да унищожи света 40 пъти. Ядреното оръжие ще продължава да бъде гарант за мира и през новата година. Ислямска държава ще продължава да продава евтин петрол на всички, които се заканват, че ще я унищожат. И да купува пушки от тях.

Населението на планетата няма да поумнее през 2016-та година, само ще се увеличи като брой. Същото важи и за столицата на България. В София ще е все така трудно да си намериш място за паркиране / детска градина / ред на опашката пред КАТ. Малките градове ще продължават да се обезлюдават.

Винетките и шофьорските курсове ще поскъпнат. Отново. Не е нужно да си Нострадамус, просто досега никога не са поевтинявали.

Деветдесет процента от свободното ни време ще продължават да са ангажирани с мрачни новини, песимистични прогнози, реклами на лекарства, закони, които защитават силния, политически скандали и brain dead развлекателни програми по телевизията. Останалите 10% от свободното ни време ще бъдат заети с ненужна информация от нета като тази.

Хората на честния труд ще продължават да внасят повече данъци от международните компании, регистрирани в офшорни зони. Трудолюбието, честността и пестеливостта ще се наказват все така сурово и през 2016-та година, основно в икономически план. За разлика от спекулацията, рентиерството и експлоатацията, които ще продължават да са стимулирани от сложната лихва и финансовата система.

Ще продължавате да си плащате за ню ейдж семинари и книги на гурута, които ви обясняват как се става богат „чрез силата на мисълта“, докато ви прибират парите за същите тези книги и семинари. Ще продължавате да излизате надъхани от залите и през 2016 година, а надъхването ви ще продължава само три дни. Отново.

През 2016 американските филми традиционно ще бъдат по-скучни от българския футбол, но по-ефектни, т.е без замисъл и със зрелищни сакатлъци. Естествено, мозък няма да ви трбва, за да се наслаждавате и на двете.

Връзкарите и корупционерите ще продължават да печелят проекти и през новата година. Останалите все така ще се чудят какво точно не им е наред с „концепцията“. Най- добрият бизнес план и през 2016-та ще си остане приближеният до властта.

Отново ще пропушите на 1 януари, след като сте „отказали“ цигарите на 31 декември в полунощ. От новогодишната баница отново ще ви се паднат: „шестица от тотото“, „пътуване в чужбина“ и „нова кола“. Пак ще пиете евтино шампанско на Нова година. Новогодишното парти отново ще е пълна боза.

А, да, щях да забравя: пак ще се редите цяла година в „грешното платно“ по време на задръстванията, всеки ден, с колата. Естествено, ще бъдете по един човек в автомобил. Отново. Някои от вас за пореден път ще блогват какви са еколози, докато чакат да им дойде редът на сфетофара. Как готвят здравословно. Колко обичат зелените идеи. И как трябва да се щади природата – не с по-малък от техния резервоар, естествено, а с хартиени торбички. Все пак, само селяните не си пипат лайната на кучетата и не си събират отпадъците разделно, нали така? Тъй като отново ще се придвижвате с един сантиметър в минута по време на килкометричните задръстванията и през 2016-та година, сигурно ще имате време да си резервирате самолетни билети за поредната еко-ваканция или еко-конференция в чужбина. Където да изнесете поредната презентация за вредните емисии, глобалното затопляне и въглеродния отпечатък. Огледайте се из тротоарите и велосипедните алеи, може пък да ме видите как ви изпреварвам, докато буквално ви дишам прахта, плюс изгорелите газове. Отново. Ще ме разпознаете по високо вдигнатия във въздуха среден пръст.

И не забравяйте, че мантрата „нова година – нов човек“ зависи само от вас!

Не се сърдете на вестоносеца за „новини“, които сте в състояние да промените.

Промениш ли себе си, променяш целия свят!

От всички кухи пожелания искам да ви напълня само със здраве!

За останалото си има виза и мастъркард.

Както обикновено.

Честита 2016-та година!

Тихомир Димитров 


Публикувана на 12/31/15 06:00 https://asktisho.wordpress.com/2015/12/31/i-know/

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване