01/06/16 14:51
(http://ivo.bg/)

Зов към Путин потвърди овладяването на медиите в България като приоритет на Петата колона

(М)истерията на невъзможния избор за прозападния човек в България се задълбочава. За настроения на западна вълна българин нещата не стоят толкова просто, колкото за простия му опонент сред поклонниците на единобожието, чието божество е Путин.

 

Кого да избере прозападния човек в България между от българско политическо потекло, при положение че ЕНП не се гнуси да тупа окуражително по гърба Бойко Борисов и гледа на него като на автентичен свой представител у нас с целия му русофилски патос и популистки плам в обгрижването на всички политически тенденции без разлика от дясно и ляво?

 

Кого да избере западнофилът тук между американския вариант на дясното в лицето на путинофила Доналд Тръмп и на лявото Хилари Клинтън, която е на обратната позиция?

 

На кого да заложи ( ако се наложи) в сблъсъка между „най – добрия българин” Доган и уж най-големия евроатлантик Местан?

 

На чий модел на декомунизацията и десъветизацията да заложи българският антикомунист, след като Полша, в чиито парламент социалистите дори не успяха да проникнат на последните избори, залитането на десния популизъм настрои Европа срещу Варшава?

 

Как да заобича вкупом западните десни лидери обърнатият с поглед на Запад българин, желаещ избавлението на страната ни от московското постколониално иго, след като толкова много символи на дясното, от Берлускони и Саркози, та чак до крайно дясното на Марин льо Пен обслужват Путин като негови рекламни агенти?

 

И коя западна държава с безрезервна прегръдка с политиката й ,която си върви в пакет ( както русофилите приемат руското , ако ще да е изпражнение) да вземе за образец желаещият западен начин живот и просперитет българин, когато дори най-обичаната от българите Германия шикалкави по адрес на руската агресивност заради интересите на 6000 германски компании в петролното шейхство Русия- т.е. биха ни изтъргували с ляво-десните ни парцали в името на течната петродружба и петродоларите?

 

Дааа, сложен е животът на мислещия българин. И въпреки това предпочитам замисления сложен живот пред простото безсмислено живуркане.

 

А за останалите няма никакъв проблем. Днес тяхното представително в медиите лице, собственикът на ПИК Недялко Недялков е изразил общото им мнение за универсалното решение ( нещо като „окончателното решение” на Хитлер по еврейския въпрос).

 

Не искам да цитирам или преразказвам целия му текст, в който той проклина враговете си- не съм им адвокат, а и за хонорар(а им) не пиша ( камо ли за въпросните грантове, за които Недялков толкова яростно завижда, сякаш неговите приходи от проправителствена политическа реклама и от антирекламата на правителствените противници са морално чисти, като Бойкова сълза).

 

Последният абзац на Недялков е достатъчен ориентир по своята представителност за „окончателното решение” в мечтите на „другата България”, наведена и обърната към „спасителя” от Изток:

Недялко Недялков:

А иначе – да живее Путин! Сериозно.

Да можеше да си го внесем за кратко в София, да изхвърли американските и турските агенти, да разпусне „Америка за България” и „Отворено общество”, да запуши устата на кресливите Кабанчета, да стегне войската и полицията, да затвори границите за бежанската измет…

Звучи ми като добро начало.”

 

Разбрахте ли е кое е приоритет в очите на зовящите Путин да въведе московски ред в България: първото и най-важното нещо е завоевателят да унищожи медийната конкуренция на Петата му колона и едва на второ място по значение е да върне съветско-руският ред в армията и полицията, започващ със затварянето на границата за „бежанската измет” ( дали такава измет няма да се окажат след това и милион и половина български бежански на Запад, които да бъдат обявени за „невъзвращенци”?).

По Лао Дзъ е „ за човек с чук в ръка всички проблеми са пирони”. Според лаещите тук, достойни да се снимат гушнати от Путин на календар, е същото, но към чука си мечтаят да има и сърп за „разчистване” от бурените на омразната им западна демокрация.

По ярко и ясно потвърждение на моята теза, че битката за овладяването на медиите в България е най-важната задача за Петата колона на Путин до този момент не бях срещал!

 

А представяте ли си продължението на това „добро начало”? Не? Нека ви помогна. Продължението на това „добро начало” би било следното, според пожеланието, което лично ми беше изпратено днес в ivo.bg:

Човек
real_emo_86@abv.bg
95.158.175.173
Изпратен на 06.01.2016 в 11:24

Боклук, ти защо не си убит още? Ако бяхме нормална държава, ти отдавна щеше да вуснеш на бесилото или да бъдеш храна за прасетата в Белене.Пожелвам ти час по скоро това да ти се случи. Мръсен продажник, колко ти плащат американците за глупостите,които не спираш да ръсиш?

На мен, да уточня, ми плащат единствено читателите на книгите ми и ми помагат само близки и приятели, на които се отплащам единствено с обществено полезния си труд в ivo.bg, включително като се противопоставям според силите си на Петата колона. Дори и в редките случаи, веднъж –дваж в годината, когато конкурентите на Петата колона ми поместят някоя статия, пак не ми плащат. Но подобно отношение към живота не може да се побере в главата на хора, за които светът е бойно поле за войнствения им фанатизъм и с гузната си печалбарска съвест не могат да повярват, че има хора, които не са като тях.

 

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване