01/10/16 18:12
(http://ivo.bg/)

(Без)лично мнение окончателно демаскира подкрепата на Борисов за Петата колона на Москва

Европейското лице на управляващата партия на Гражданите за европейско развитие на България в изпълнителната власт Томислав Дончев нарече антиевропейската и проевразийска реч на Доган от 17 декември 2015 г. „твърде европейска”.

 

„Твърде европейска”? Може да се изтълкува, като „прекалено европейска”, т.е. като ирония или забележка.

 

И за да не си помисли някой, че министърът, натоварен да държи лоста с еврофондовете като най-важен инструмент за управление на България в ръцете на премиера Борисов, случайно е изтървал тази оценка, той поясни, че лично бил съгласен с оценката на Доган за Европа ( без обаче да коментира възторга на „най-добрия българин” Доган от възхода на Русия, обрисуван насред руската икономическа и финансова криза и небивалата международна изолация на тази държава).

 

Дончев със сигурност има лично мнение.  В магазините за сувенири в Ню Йорк се продават шеговити  сувенири с шега по този въпрос: ” Всеки има лично мнение, то е като задни..”.

Но може ли личното мнение на когото и да било, оцеляващ в обкръжението на Борисов,  да бъде различно в партията, в която личното мнение на лидера е всичко, а личностите- нищо?

 

С изявлението на Дончев по телевизията на Пеевски „Канал 3” окончателно падат съмненията, ако изобщо някой е имал такива, на чия страна е Борисов в разлома по върховете на ДПС: на страната на Доган, което значи и на Москва.

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване