01/15/16 12:24
(http://dzver.com/blog/)

Оптимална бебешка количка

TL;DR бебешките колички са кипъл

Редовно правя кръгчета в моловете, понеже е топло и като цяло става за правене на кръгчета. Същото се случва с хиляди майки и техните бебета. Гледам ги малките буби как се кокорят от гигантските си бебешки колички и всеки път искам да пиша по темата. Аз също разнасях бебешка количка по едно време, после купих още няколко, с промяната на габаритите на бебока и мога да споделя моя гигантски опит в областта, така че да не повтаряте моите грешки.

Бебешките колички са огромни

Теглото на бебешката количка е оптимизирано така, че сумата от теглото на количката плюс теглото на бебето да е теглото, което максимално можете да повдигнете, с цената на известно сецване на кръста. Няма нужда да са такива, просто родителите такива купуват, щото си въобразяват неща, нямащи нищо общо с реалността.

Бебешките колички имат гигантски колела

В ненормално функциониращия уплашен родителски мозък, бебешката количка има нужда от гуми като на джип, за да преодолява неравните препятствия на тротоарите. Тези гуми са ненужни. Няма гуми, които да направят количката ви пригодна на тротоари. Така и така ще я карате главно в мола асфалтови алеи и пътища, все едно какви гуми има. Колелца за куфар биха свършили работа.

Бебешките колички имат масивни рамки и са масивни и тежат

Всичкото масивно нещо е с цел да ви създават илюзията, че са здрави. Няма бебешка количка на пазара, която ще предпази бебето, ако не внимавате с колите. Ако влезете в магазините, ще видите че има едни много малки сгъваеми колички, за големи бебета. Как може малката ръчно преносима количка да побере 15кг дете, а 3 килограмово новородено да има нужда от 20 кг количка?

Багажника на колата

Идеалното място за съхранение на количка е багажника на колата. Много е вероятно модела турбо-количка с гигантски колела за тротоари да не се събира там. Задраскайте този модел от списъка ви.

Кошче за новородено

Разходката на новородено представлява разходка на бебешка количка. Бебешката количка с кошче за новородено реално е един удвоен проблем, който изисква двойно по-голям багажник. Реалната потребност в този период е бебешки слинг с тегло към 100 грама. Всъщност, бебешка количка изобщо не е нужна, докато детето не надрастне бебешкия слинг.

Какво всъщност е важно за една количка?

– Да е лека, под лека разбирам 5-6 кг, не 15кг
– Да е компактна, така че да заема малка част от багажника на колата
– Да се сгъва и разгъва за секунди, с 1 ръка, без да заяждат разни неща

Има и други вещи, измислени да направят родителството трудно, но за това друг път.

Публикувана на 01/15/16 12:24 http://dzver.com/blog/?p=2532

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване