01/17/16 11:13
(http://vasvalch.com/)

Live High

morning

Реших, че тази година трябва малко повече да поснимам и съм си поставила за задачка поне веднъж седмично да вадя фотоапарата от скривалището му. Когато нещата ми се получат, ще ви ги споделям. Когато не ми се получат, може все пак също да ви ги споделям :) Ако ви се прави нещо сходно, може да си намерите някой 52 week photo challenge – с едно търсене в нета идват много идеи, аз загледах ето това, но не знам дали ще го следвам стриктно.

morning

Ако трябва да отбележа една новост от 2015, тя ще е тази: living high. В буквално значение. Защото вече съм в апартамент на 6 етаж и офис на 10 етаж. А и в преносно значение, защото просто така се усеща.

Със сигурност за последните няколко месеца съм наснимала повече красиви изгреви, розови облаци и ярки лъчи отколкото през последните години. И въпреки че още ме е шубе от земетресения, трябва да призная, че плюсовете на живеенето нависоко са доста.

Постът Live High е публикуван в Васи ли?!. Ако искате да получавате повече съдържание от блога, абонирайте се за нюзлетъра.

Публикувана на 01/17/16 11:13 http://vasvalch.com/live-high/

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване