Яйца на очи с изварена подложка

http://www.babapena.com/?p=9162

Продукти за 4 порции:
8 яйца
¼ стрък праз лук
1 картоф
1 морков
200г извара
мазнина за пържене
1ч.л. сол
1ч.л. червен пипер
щипка ронена чубрица

Приготвяне:
На вниманието ви представям едни апетитни яйца на очи с изварена подложка. Назовавам ги предпролетни, защото леко напомнят за яйца на очи със зелении. Измивам почистените зеленчуци. Рендосвам картоф и морков, а лука режа на тънки пръстенчета. Запържвам продуктите в загрята свинска мас. Добавям изварата. Пробърквам и накрая чуквам яйцата. Оттеглям съда, щом стегне белтък и жълтък. Разпределям аламинутите в чинии. Поднасям поръсени с червен пипер и чубричка. Неустоимо вкусно и засищащо ястие, подходящо за бърза вечеря за цялото семейство.


Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Оставиха го да фалира и АЕЦ "Козлодуй"

http://gikotev.blog.bg/drugi/2016/02/10/ostaviha-go-da-falira-i-aec-quot-kozlodui-quot.1428897

Новина №1 от сектор енерГЕПИка вчера беше, че "ЕнерГЕПИйна калинка №1 в кабинета Борисов №2" е отстранена от ЕДИН от известните ТРИ държавни позиции, които тя опрашва. От състава на Съвета на директорите на Български енерг...

Изследване на житейската нагласа

http://feedproxy.google.com/~r/psabev/~3/cmK-gxUfBJM/

Наши много близки приятели правят проучване и молят да им помогнем, като се включим с отговори на няколко въпроса. Отнема 5 минути. Ще ударите едно рамо, нали?

Цъкнете тук:

http://goo.gl/forms/dXSyXCKfyj

Иде ли нова криза в Гърция?

http://ikonomika.org/?p=7274

Иде ли нова криза в Гърция?

09 февруари 2016 г., в. 24 часа

Георги Ангелов

 

Гърция отново е парализирана от национални стачки и масови демонстрации – включително обичайните сблъсъци между полицията и демонстранти и хвърляне на коктейли “Молотов”. Магистрали и гранични пунктове са блокирани от хиляди трактори на земеделски производители въпреки гласуваните закони, които обявяват блокирането на пътища за престъпление…

https://www.24chasa.bg/Article/5287680

 

The post Иде ли нова криза в Гърция? appeared first on Блогът за икономика.

Страници: 1

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване