02/29/16 20:27
(http://ivo.bg/)

Промосковският промискуитет днес е като гърченето на гърчеещите се нашенци вчера

От „Атака” ( от тях да мине) обещали днес пред медиите да простят греховете на президента Плевнелиев , ако преименува връх Мусала ( или направи там каквото трябва по въпроса).

Снимка Пресцентър на президента на Република България

Снимка: Пресцентър на президента на Република ( на фона на портрета на Захари Стоянов, поборник срещу руското заробване на България- бел. ivo.bg)

Че кой е против? Чукат на отворена врата, за да обосноват факта, че все пак минават през отровената от тяхната пропаганда отворена врата на президентската институция, ползваща се с международен авторитет.

 

За разлика от досегашните малоумни предложения на „Атака” за излизане от НАТО и ЕС, и за присъединяване към Евразийския (съветски) съюз, това е изпълнима и добра идея, върху която Сидеров няма авторски права, за да я предлага за продан ( и като индулгенция за собствените подсъдни грехове) срещу своето благоволение да опрощава нещо.

 

Щом ще се търгува с добри идеи срещу „опрощаване на грехове” обаче , ще бъде също така добре на тезгяха да бъдат сложени и други разменни монети. На едро, а не срещу благоволението на дребната „Атака”.

 

Не отделна партийка, а една четвърт от българският народ, принудена да емигрира в по-развитата част на света ( и още поне толкова българи , останали тук), биха простили на простия си Началник заиграването с метастазите на съветската окупация, последиците от която прокудиха толкова много сънародници в чужбина.

 

Борисов трябва не да преименува, а да премахне емблемите на тези метастази, олицетворявани от монументалната съветска символика в европейска България, която не е причинила смъртта на нито един съветски войник, но е окупирана от него. Тотемите на тази окупация поругават националната ни независимост и чувството ни за справедливост спрямо историческите факти, превръщайки въпросните паметници в жалони на робството ни пред лъжата.

 

Ако Борисов направи тази първа стъпка, ще му бъде простен промискуитетът на промосковско гърчене, което напомня на гърчеенето на българите, отказвали се заради облаги от българската си същност в епохата на българското възраждане.

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване