03/10/16 20:53
(http://ivo.bg/)

Медийните (регу)гайлатери

Не мога да хвана някакъв си ПИК ( или pig) за рогата.

 

Който се разпознае като ПИК-pig, да се оплаче от мен на медийните регулатори.

 

Днес медийните (регу)гауллайтери са демонстрирали в парламента самодоволната си позиция на законодатели по отношение на медийната регулация, поканени в тази роля от властта, която би трябвало да респектират като журналисти. Вместо това се хилят самодоволно в скута на същата тази власт.

 

Венелина Гочева, нарицателно за сервилност към силните на деня и нощта, претендира да кове закони за регулацията на медиите и за оковаването на свободното слово в последната му ниша в интернет!

 

А пък Бойко Василев, ерудиран придатък към всяка власт, ще й приглася за приличие ( защото и слугините, като Гочева, имат нужда от един некоронован василевс, използван като смокиновото листо).

 

Задавам само един въпрос от многото, които бих могъл да им задам като външен наблюдател.

 

Защо се налага на Евгений Михайлов да търси ниша за своята документалистика извън държа(в)ната телевизия и останалите й подобия по влияние в върху втеляването на българите?

 

Хубав, лош, мразен от всички леви и русофилстващи нашенци ( и от доста десни, заради схизмата му с Костов, която не споделям и аз напълно), но Евгений Михайлов е регистратор на прехода.

 

Защо не може неговият филмов материал да бъде показан другаде, а само в телевизионен канал, който българите (включително и авторът на тези редове) не могат да гледат?

http://www.faktor.bg/novini/balgariya/68993-petar-boyadzhiev-sssr-i-rusiya-stoyat-zad-protivopostavyaneto-na-balgari-i-turtzi-v-balgariya.html

 

Защото, както е казал Оруел, „във времената на повсеместната лъжа да казваш истината ( със средствата на документалистиката- бел. ivo.bg)-това е екстемизъм”.

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване