03/10/16 08:26
(http://ivo.bg/)

Съвкуплението прави силата в законодателния харем

СПОМЕН ОТ МИНАЛОТО КАТО БЪДЕЩЕ ЗА ПУТИН И НЕГОВИЯ ХАРЕМ, АКО ДОЖИВЕЕ ДО СТАРИНИ НА ВЛАСТ
СНИМКА: СЪПРУГАТА НА АВТОРА

Робува им се на доста нашенци и това си е. Ако не може на турци или на руснаци, то на Бойко. Защото да си депутат на Бойко означава точно това- да му следиш всяка прищявка , за да му угодиш.

 

Рекъл на 19 февруари властелинът, че позволява да бъде създадена комисия, която да разследва намесата на Русия и Турция в България и слугите му се разтичаха. Речено сторено. На следващия ден обаче изпищя една наложница на султана от Кремъл. Беше упълномощена да нахока България за това решение , говорейки от името на …българския народ. Защото народът ни, който Путин има за своя собственост, бил на страната на Русия, докато „елитът” се отклонявал от любовта към същата. Ментално престъпление, определено от нея като „неомаккартизъм”.

 

Още на следващото утро, нали е по-мъдро от вечерта ( както се казва в руските приказки) Бойко си промени решението и изпрати хабер до обслужващия си персонал да се самооткаже от себе си, от новосформираната комисия. Да намерят там някакъв претекст за харакирито и да си гълтат срама.

 

Главният евнух на законодателния харем Цецо се подигра угоднически, че зад високата порта на властта се били подлъгали за създаването на комисията от медийни публикации. Скопеното медийно войнство търпеливо премълча.

 

Тук затаете дъх, защото иде кулминацията на тази мрачна история от кулоарите на харема.

 

Бойко, нали напоследък откри търпението като най-важното качество за мъжа, изтърпя до 7 март. Но не заради деня на лъжата за преклонението на политиците пред жената 8 март. http://www.bnews.bg/article-144759

 

Бойко изчака търпеливо 7 март, за да мине срещата Турция-ЕС на високо ниво в Брюксел и да може да създаде впечатление, че не разпуска комисията само под руски натиск. Срещата мина.

 

За Бойко е важното да „метне” още веднъж публиката. Ако мине. Който повярвал, че не са му наредили от Москва, повярвал. Селският ерген без задръжки по подобен начин „пробва” булките- чрез обарване. Която не му шибне шамар, негова е.

 

Нямам търпение. Явно не съм истински мъж ( по Бойко) и нямам търпение да стане 14.30, когато злополучната комисия , вкаменена от страха на Бойко пред Москва на ниво списък от имена, трябва да се събере за първи, път, за да се разпусне. Затова обявявам комисията за разпусната още в 10 сутринта. Как точно ще се гърчат да се оправдават е въпрос като за депутатска заплата умножена по дължината на мандата- колкото по-дълъг, токова по-вкусна.

 

Приликата между харема и храма на законодателната ни власт ще обобщя с арабската дума харам, т.е. позор.

 

Но българският харем на Бойко не бива да бъде съден много строго. Той просто гледа как Бойко се държи като държанка на Путин и следва принципа, че съвкуплението прави силата. А силата е ръководният принцип в страната, където се идва на власт и се управлява на принципа „бий, за да те уважават”. Например Лавров „наби” публично Бойко, когато му каза да се срамува и Борисов уважително му отговори, че руският външен министър е най-големият дипломат в света. https://www.24chasa.bg/Article/5054326

 

Р.S

За разлика от масата разпасани журналя, никога не фамилиарнича с политиците на малко име „Бойко, Волен, Радан” и прочее- да си имаме уважението. В случая обаче Бойко е герой от руска приказка и не върви да го споменавам като „Борисов” по краткия и неуважителен начин, наложен от неговия надменен ментор Сакскобургготски. А и Борисов продължава да се учи от него. Той също възприе царствения маниер на споменаване по фамилно име без „господин” или „госпожа”.

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване