03/13/16 08:43
(http://ivo.bg/)

Кой е по-по-най-жестокият Велик инквизитор на мигранти в България- надпреварата продължава?

На полето на идеите как да отблъскване на мигрантите от България се вихри истинско състезание. Левият Андрей Райчев, който не веднъж е илюстрирал чрез себе си защо на запад определят българските левичари като „консерватори” ( в смисъл на назадничавост) , непрекъснато изнася ултрадесни лекции от гостоприемните телевизионни студиа. Чак в Би Би Си разбраха за него, както стана ясно от интервю с Меглена Кунева, в което тя беше попитана да обясни , защо България ( т.е. Райчев) призовава мигрантите да бъдат бити и малтретирани.

 

В телевизионно предаване с название „Здравей България” Райчев и проф. Михаил Константинов се надпреварваха с предложения как да изплашим мигрантите така, че изобщо да не искат да стъпят в България. Със стрелба трябва да бъдат спирани, надцаква десния професор своя ляв събеседник (моя милост си мислеше, че телевизиите канят опоненти да спорят, а то се оказа че можело и съмишленици да се надприказват кой е по-по-най- твърд срещу вражеската имиграция) http://vevesti.bg/63113/a-raychev-i-m-konstantinov-bezhantsite-nyama-kak-da-se-integrirat-video/

 

Директорът на Националния исторически музей Божидар Димитров, друг любимец на телевизионните продуценти, също се бори да бъде признат за велик инквизитор на пришълци. Борецът за примамване на туристи чрез скелети на вампири и бутафорни надстройки на древни археологически находки блесна днес от екрана на БТВ със следното предложение:

 

“Предлагам на нашето правителство да приемем всички жени и деца, докато се стопли времето и после да ги пратим при госпожа Меркел, която обяви готовност да приеме всички страдащи”.

 

За да не си помисли някой, че идеята му може да скара неговия началник с Германия, Димитров поясни, че подобно транзитно депортиране на деца щяло да повдигне личния авторитет на Борисов „ в световен мащаб”.

За всичко е помислил любимецът на телевизионните продуценти, не ги разочарова и този път- предложи как конкретно да стана превозването. Или военнотранспортни компании, или пък ниско тарифни компании трябвало да бъдат ангажирани – един вид да припечелят нещичко и те от трагедията, предлага патриотът, загрижен за добруването на националния бизнес.

 

 

Не знам дали вашият коментатор, пишещ тези редове, влиза в категорията на „либералчетата”, за които с господарска надменност говори Райчев, но се чудя как ли се наричат хората обратен нагон на „либералчетата” ? Май са нацистчета, а?

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване