03/15/16 20:45
(http://ivo.bg/)

Руската дезинформация пак се лее от екрана на БНТ

 

Искам да ви споделя една истина, държана в тайна от българската аудитория от българските медии: СРЕДНАТА РАБОТНА ЗАПЛАТА В РУСИЯ ОТНОВО Е ПО НИСКА ОТ ТАЗИ В БЪЛГАРИЯ.

 

Този факт, ако медиите ни бяха така любезни да го съобщят, би трябвало поне малко да поохлади настървението на проруската пропаганда в България. Близо две петилетки, стъпила на растящите цени на петрола, за което Русия нямаше никакви заслуги, тя се гавреше с българската бедност спрямо руското замогване – временно, както се оказа.

 

Казано накратко, руският вожд Путин анексира Крим, но анорексира жизнения стандарт на поданиците си в поверената му империя.

 

Това не пречи на неговите слуги в България да ръсят глупости и лъжи по адрес на около 2 милиона българи, избрали доброволно Запада да работят, учат и живеят (както на Изток в Русия си мечтаят милиони, но не могат да си позволят дори да емигрират).

 

Да поплаче с руски акцент на несъществуващите български европейски гробища беше помолен пореден път в БНТ днес шефът на бригадирското движение за закопаване на прозападната ориентация на България Бригадир Аспарухов. Без ни най-малък опит за спор от страна на водещия Димитър Цонев той обобщи, че западняците се били гаврили с българите, които са избрали да живеят, работят и учат в техните страни.

 

За такава „гавра” милиони българи си мечтаеха още по времето на бригадирското движение, когато с кирки и лопати се градеше стоят, рухнал през 1989 г. под бремето на собствената си неадекватност, затиснат смъртоносно под туловището на динозавъра СССР.

 

По каква причина, година по-късно, каченият на върха на държавата на вълната на антикомунизма президент Желю Желев назначи Бригадир Аспарухов за шеф на предрешеното разузнаване в България ( на което и днес западните съюзници гледат като на доверено и доведено дете на съветската ни мащеха), е една от най-големите тайни, отнесени в гроба от авторите на това предателство спрямо официално декларираната прозападна ориентация на страната ни.

 

 

Напомням за незнаещите, че Бригадир Аспарухов е бивш шеф на (дез)информационната служба на ДС. В това качество беше помазан да оглави разузнаването на мъчително демократизиращата се България.

 

В днешно време той и подобията му са мобилизирани отново в хибридната война срещу България от страна на държавата, която е превърнала пропагандата в основен инструмент на своята антиевропейска и антизападна политика. Дезинформацията е отчаяният заместител на московското енергийно оръжие за шантаж и подкупи чрез отчисленията от печалбите . То засече необратимо и от Кремъл се опитват да компенсират, като вадят старите „кримки” да стрелят напосоки в държавния телевизионен ефир на България.

 

Новините от днес говорят за нови рекордни дъна на международните цени на въглеводородите, които хранят режима на Путин, но заплашват да уморят от глад (верно)поданиците му и от горчив смях хората, които не се хващат на дезинформацията на старите кримки на Кремъл, любезно улеснявани в тяхната задача от държавни институции, като БНТ.

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване