03/24/16 20:34
(http://ivo.bg/)

Примерът на Борисов е зараз(р)ителен

Сюжетът с Динко, ловецът на нарушители по българската граница, си го бях забранил за коментиране. Той е толкова безспорен герой, че няма какво да кажа повече по въпроса за неговото юначество. И аз съм нещо като човек- не искам да си навличам  гнева на очарованите от Динко Граждани за Европейско Респектиране на Границата на България.

 

http://clubz.bg/37317-dinko_ot_qmbol_vazmuten_sam_posegnaha_da_me_biqt_da_me_rygat

 

Позволявам си плахо само да обърна внимание, да не го подценявате. Примерът на Борисов ражда подобия. Динко сподели наскоро в един репортаж, че тъкмо Бойко му е кумирът.

Динко е борец не само в спортния смисъл на думата. Прилика номер едно с каратиста.

Комуникатор е. Камерата го обича и той нея. Убеден е , както сам споделя пред пърхащите репортерки с микрофон ( прилика номер две), че е бил обречен да го дават по телевизора.

Говори точно като своя кумир- кратко и ясно за всеки подобен съгражданин и съселянин. Това е прилика номер три с автора на репликата „ и аз съм прости, и вие сте прости, значи ще се разберем”.

Динко обаче е талантлив мутант. Развива се с изпреварващи темпове в областта на вождизма. На Борисов му трябваха няколко години да скромничи и да обяснява, че е „много малък” , макар да беше скокнал от охранител на двама царе ( от Правец и от Мадрид) направо в трона на охранителя на държавата на поста главен полицай на републиката, шеф на армия от 60-70 хиляди охранители на нашата сигурност.

Динко не страда от този порок. Бяха му нужни само няколко седмици публичност. Вече поздравява от телевизионния екран със „здравейте , българи” и зове да застанем зад него, ако сме такива.

Кой казва, че Бойко нямал алтернатива? Още малко старание от страна на медиите и скоро Борисов ще може да се отдаде на мачлетата , делегирайки управленската щафета на достоен заместник по свой образ и подобие.

 

 

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване