03/27/16 18:35
(http://ivo.bg/)

ОЛИгофрените на руската ОЛИгархия се ОЛИват

Разликата между разбирането за  ОЛИгархията и ОЛИването  в пропагандата (за да не кажа  ОЛИгофренията)  у нас е тънка като дебелата нишка между Пеевски и майка му в медийния бизнес, свързан с русофилията. Тя паразитира върху левичарските, антикапиталистически увреждания в мозъците на българчетата (по аналогия с изкования напоследък термин „либералчета” спрямо  прозападно настроените българи).

 

На вниманието на  туземните борци срещу капитализма, които по правило са и путинофили, сайтът Клуб Z e предоставил полезна информация за шизофреничните крайно (глупави) леви поклонници на  руския краен ( циничен) вариант на авторитарен капитализъм.

 

Щастливата женитба е стандартен завършек на руските приказки, в които се казва, че „ и аз бях там, ядох и пих, и по брадата ми потече…”

 

Другарки и другари, насладете се на руската приказка за сватбата на детето на руски милиардер, която пресъздава приказния ( руски) свят на комунистическия капитализъм , на капиталистическия комунизъм под формата на путинизъм.

 

http://clubz.bg/37437-golqmata_ruska_svatba_na_sina_na_miliardera_snimki

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване