De Re Militari брой 4: защо отвличането на близо 110 деца остана встрани от новините

http://ruslantrad.com/2016/04/22/de-re-militari-broy-4-zashto-otvlitchaneto-na-blizo-110-detsa-ostana-vstrani-ot-novinite/

Излезе брой 4 на журнала De Re Militari. В края на публикацията може да откриете линкове за сваляне и четене на броя. Няколко думи за съдържанието на изданието тази седмица. През изминалата седмица фронтовите линии по света за пореден път бяха активни. Това, разбира се, се отрази веднага не само на ситуацията със сигурността в районите на Близкия изток и Африка, но и на Европа. Бежанският въпрос остава на дневен ред поради интензивността на конфликтите Повече [...]

Flower Cookies

http://krokotak.com/2016/04/flower-cookies/

  You need: 400 gr flower 1/2 tea cup yoghurt 1/2 teaspoon baking soda 50 ml cooking oil...

Какво иска ЦСКА

http://feedproxy.google.com/~r/TheMobileBlog/~3/W0pxfzZcy3U/kakvo-iska-cska.html

Че почти нищо в българския футбол не е наред, не е кой знае каква тайна, но през последната година хаосът във вътрешните турнири мина смятани за невъзможни граници. Ситуацията с най-успешния и популярен клуб в страната ЦСКА изглежда неразбираема дори за хора, навътре във футболните среди, камо ли за странични наблюдатели. Какво искат ЦСКА и феновете, които онзи ден протестираха преди полуфиналния мач за Купата срещу Берое, с две думи?

ЦСКА предлага процедура, от която зависи съществуването на клуба и която е била задействана от Българския футболен съюз десетки пъти преди това - в това число с шампиона от последните години Лудогорец, както и с Берое, като при старозагорци това дори се случва по средата на състезателния сезон. По същество представлява прехвърляне от настоящето дружество на ново на търговската марка, права за участие в първенствата и турнирите, организирани от БФС, и т. н. Това ще позволи на новото дружество да стане правоприемник на старото, намиращо се в процедура по несъстоятелност, която може да продължи с години и при която клубът няма как да получи лиценз за участие в шампионата.

БФС обаче отказва. Защо? Това не се казва.

Неофициално на всички обаче е ясно, че проблемите идват от министър-председателя и футболист-аматьор Бойко Борисов и депутата от ДПС Делян Пеевски - и двамата недолюбват човека, свързван с новото дружество - Гриша Ганчев, а освен всичко друго са съсобственици (неофициално, разбира се) в друг софийски клуб - Левски.

Страници: 1

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване