05/13/16 07:23
(http://vasvalch.com/)

Как да впечатлиш блогър: Ден без асансьори

В края на последния ми пост споменах накратко болката си като блогър: много от агенциите и PR специалистите третират блогърите като новинарска агенция, без да обръщат каквото и да е внимание на интересите и фокуса им. Е, днес ще ви дам пример за обратното.

Интересувам се от активен начин на живот, обичам да се движа и затова е напълно разбираемо защо получих информация за Ден без асансьори, част от Европейска седмица на спорта. Видимо е, че се интересувам от темата и бих подкрепила каузата. Първа червена точка.

Класически, с увеличаване фокуса върху лидерите на мнение, блогърите започнаха да получават какви ли не неща. Естествено, приятно е да ти пратят нещо сладко с прес съобщението или някоя бутилка сайдер с покана за събитие. Но знаете ли какво е най-доброто? Да получиш нещо наистина оригинално и свързано с текущата тема. Вероятността да напиша нещо, просто защото сте ми пратили десертче е, меко казано, минимална. Ако обаче има какво да ме впечатли, какво да задържи вниманието ми – ако има нещо, за което си струва да се говори, вероятно ще говоря за него.

В случая беше напълно без значение дали ще получа тениска или гривна за Деня без асансьори – беше важно, че получих една опаковка хапчета за движение, които страхотно илюстрират ползите от активния начин на живот:

movement pills

Затова когато говорите с блогъри, запомнете едно: дайте им добър повод да говорят за вас, нещо интересно и свързано с техния фокус, и те несъмнено ще го направят. Ако тези две точки обаче не са покрити, никакво количество подаръци не може да помогне!

Повече за Деня без асансьори може да видите във Facebook събитието и на сайта. Раздвижете се! Не само днес, а всеки ден.

Постът Как да впечатлиш блогър: Ден без асансьори е публикуван в Васи ли?!. Ако искате да получавате повече съдържание от блога, абонирайте се за нюзлетъра.

Публикувана на 05/13/16 07:23 http://vasvalch.com/no-elevators-day/

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване