05/30/16 19:13
(http://ivo.bg/)

БСП намигна другарски на ГЕРБ пред паметника на Живков в Правец

БСП предприе днес първата стъпка към бъдещото си открито сътрудничество с ГЕРБ като послание към общия им електорат. За целта разпрати снимка на новото ръководство на партията в имота на родоначалника на БСП и ГЕРБ Тодор Живков. Радост, която съзнателно искат да бъде споделена от всякакви медийни трибуни, за да достигне посланието до колкото се може повече носталгични кратуни. https://www.google.bg/search?q=%D0%9A%D0%BE%D1%80%D0%BD%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%8F+%D0%9D%D0%B8%D0%BD%D0%BE%

 

Трябва да се признае, че ходът на пресцентъра, разпространил казионната фотография, постигна рядък по своята ефективност резултат. Трудно е да се измисли друг сюжет, който да бъде така единодушно мултиплициран от сайтове и медии, в които БСП иначе не би получила трибуна. Уж е заклеймяващо размножаването на снимката пред бюст-паметника на Живков, но всъщност случаят напомня на казуса с Музея на социалистическото изкуство, който трябваше да бичува тоталитаризма, но се оказа храм на апотеоза на социалистическия примитивизъм, рекламиран от гербаджийската власт.

 

В този смисъл намигването на др. Корнелия Нинова в Правец към миналото ( на Бойко Борисов) е хибридно успешен ход.

 

Ако някой се възмути, че бившата БКП се кланя на Тодор Живков, другарките и другарите имат всички основания да се подиграят с реципрочната фотография на Борисов и Първанов в Правец.

На поклонението им при реставрирането на паметника на Тато в Правец през септември 2001 г. Борисов и Първанов бяха рамо до рамо и този път Борисов не беше по служба на пост край Живков.http://e-vestnik.bg/10759/koy-slozhi-pametnika-v-pravets-i-vazrazhdaneto-na-kulta-kam-zhivkov/

Борисов, Златев и Първанов- светата руска троица с правешки корени

 

Само че от ГЕРБ умеят да си мълчат в подобни миризливи ситуации. Те си знаят за Борисов и слабото му място. Поради което не очаквайте от хитроумната провокация на БСП да се породи някаква съществена реакция в т.н. „големи медии”. На тях „голямото” им е в умението да не правят нищо, което може да ядоса големите началниците на държавата, които ни разиграват в своята руска рулетка.

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване