06/11/16 06:34
(http://ivo.bg/)

Граждани клатят днес Кремълската пета колона в центъра на София

Днес от 11.00 ч., в София, пл. Независимост (Ларгото) се организира граждански митинг, под надслов: „НЕ на настъплението на Кремълската пета колона!“

Организатори са неправителствените организации: Движение Обществен натиск, Съюз на офицерите от резерва „Атлантик”, Обединени реформатори, Граждански конвент.

Целта на протеста е да бъде заявено категорично, че гражданите категорично отстояват евроатлантическия път на България и настояват за незабавно прекратяване на настъплението на Кремълската пета колона в страната. Участниците в митинга ще настояват да бъде препотвърдено, че всеки следващ президент на Републиката да бъде гарант за евроатлантическия избор на България.

Оратори и официалните гости на събитието са изтъкнати български общественици, известни със своите ярки демократични и евроатлантически позиции.( Faktor.bg)

 

Р.S. Стопанинът на ivo.bg беше поканен да бъде сред говорителите на митинга, но ще присъства само задочно с обичайния си лозунг “Свобода или СССР”

В София се провежда за втори път подобна демонстрация. Първата бе през пролетта на 2015 г.

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване