06/13/16 08:00
(http://ivo.bg/)

Нора Ананиева се появи на путинофилски форум

Путинофилският сайт CROSS “издаде” др. Нора Ананиева като участник във форум на НД “Русофили” с председател Николай Малинов, напуснал наскоро БСП от възмущение, че партията му не е достататъчно путинофилска.
Сред гостите е била и др. Светлана Шаренкова, лауреат  на специална премия от 1 милион рубли, връчени й от премиера на Русия Медведев миналия януари за заслуги към руската пропаганда в България.
13 Юни 2016 | 11:05
Пето общо събрание на НД „Русофили”

Пето общо събрание на НД „Русофили”

Нора Ананиева беше вицепремиер в правителството на Жан Виденов. То се срина през 1996-97 г., повличайки назад и надолу цяла България.  Ананиева изчезна след това за дълго от публичността, за да се отдаде на бизнеса. Медийни публикации свързват името й със собствеността на търговската верига “Фантастико”.
Както се вижда, др. Ананиева не само не е загърбила политиката, но е в първите редици на  борбата срещу европейския път на България, която се води агресивно от путинофилите от НД “Русофили”.
Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване