07/01/16 20:16
(http://ivo.bg/)

Пропагандното отчаяние под подвитата опашка на кремълските вълци

Най-добрата пропаганда, още от времето на Цицерон, е онази, която вмъква елементи на истина, за да прокара покрай нея основното си внушение. Нещо като сладък сироп,  пробутван на дете покрай горчилка, за да я преглътне .

 

Този принцип обикновено се спазва от пропагандаторите на „истината от последната инстанция”, пробутвана тук от хибридните войници на московската война срещу българите.

 

Днес обаче войнстващите са изпаднали в отчаяние. Това си личи от пълното, 100 процентно лъготоне, без ни най-малък опит за мимикрираща обективност в обобщаването на провала на руските вълци с подвита опашка в София.

 

В „мекия” вариант на лъжата путинофилският сайт CROSS „просто спестява”  другата гледна точка, манипулирайки своите потребители с идилична картинка на посрещането на руските екстремисти в центъра на София, принудени да приемат почестите на българските си слуги откъм страничния вход на катедралата в София.  Анонимният автор не обяснява защо на вълците им е нарушен сценарият, включващ проникване в храма, блокиран от българи.

 

http://www.cross.bg/provezhdaneto-motoshestvieto-shipka-1513210.html#axzz4DBdYCpKV

 

Още по-безпомощна е миризливата китка от мнения на тролове, възхитени от руската провокация. Компотът от техните брътвежи е представен като реално отражение на действителността- такава, каквато се привижда на началниците на пропагандаторите.

 

 

http://www.blitz.bg/news/article/424962

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване