09/13/16 15:07
(http://ivo.bg/)

Бо(й)ковата “новина”

Производството на новини, в които няма нищо ново, е коронен номер от времето на корованото управление в годините на монархосоциализма, когато наследникът на българската корона се оказа ортак в управлението на наследниците на онези, които са го прогонили от България като малък. От техния монархосоциалистически брак се роди малкият Бойко, който прохождаше в медийните си изяви като новоизлюпен генерал от МВР с твърдението, че е е твърде малък да коментира ( например думи на Иван Костов, макар същия да беше безопасен за него, защото вече беше превърнат в мишена на отмъщението на петата колона и руската агентура, както заяви лично пред автора на тези редове в интервю за книгата “Течна дружба” ).

Очакванията за някаква новина около кандидатурата на Бокова не бяха свързани просто с медийни публикации, които не би трябвало да са повод за специално изявление на правителстовото. Подгря ги вчера Цветан Цветганов, партийният технолог в произвоството на новини, в които няма нищо ново, със “загадъчно подхвърляне” , че днес щяло да има новини около българската кандидатура за ООН.

“Мъдростта” на това умозаключение е на нивото на Мечо Пух, който заключил, че в дупката на Зайо има някой, щом от там някой казва че няма никой.
Иначе казано, нашите управници са се оплели в лъжи и опити да угодят на всички, но най-вече на Путин. И стават все по-смешни с претенцията да изпълняват под купола на цирка опасен номер, докато на практика представят клоунада, в която се надпреварват кой да направи по-голяма глупост пред публиката.

Обаче не е смешно.
След тази подгряваща “новина”, зачената в Москва, трябва да се готвим за следващата. Тя ще бъде свързана с “изненадата”, че Борисов ще номинира президентска двойка, угодна (също) на Путин.

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване